Darian433 Posted November 8, 2016 Report Posted November 8, 2016 Sunt unul dintr-e putinii oameni care pe platforma ipb prefera ceva simplu, usor de folosit si frumos dar tot odata poate creea ceva impopotonat, etc. Incepand un nou proiect am ales sa ma duc pe baza profesionala de data aceasta (am mai avut si inainte proiecte, ele au fost deschise special pentru a ma ajuta sa invat limbaje precum css/html si sa stiu folosii mai bine platforma ipb). Imi place mult ipb-ul asa ca am creat o tema dupa bunul plac, asemanatoare indungi, simpla, frumoasa si directa. Tema poate fi vizualizata aici > www.oldgods.ro Mentionez ca: forumul a fost updatat la 3.4.8 / am pierdut baza de date din anumite motive si nu mai am useri, topic-urile vechi. (07.11.2016) forumul este nulled, cand o sa creasca am sa cumpar licenta - tema este inspirata de indungi (deocamdata, pe viitor, incet, incet, am sa o fac unica si originala). Va rog sa-mi lasati sugestii, propuneri si pareri despre tema de pe forum! Doar despre tema, multumesc!
Marian C. Posted November 8, 2016 Report Posted November 8, 2016 Nu prea ai ce comenta singurul lucru editat de tine este maintitle și categoriile pe 3 coloane puteai mai bine la logo, la legendă se putea grey la members decât acel albastru.. să ai spor cu el.
DeNyS. Posted November 8, 2016 Report Posted November 8, 2016 Maintitle nu se asortează cu banneru'. Nu ai editat aproape nimic, doar lucrurile sus menționate. 1
+HazZaRD Posted November 8, 2016 Report Posted November 8, 2016 Arata binisor Insa cum a zis si DeNyS., maintitle-ul nu se prea asorteaza cu acel banner. 1
Darian433 Posted November 8, 2016 Author Report Posted November 8, 2016 Mulţumesc pentru păreri şi sugestii, în concluzie am să schimb banner-ul pentru a se asorta cu maintitle-ul şi am să aduc noi modificări. Aştept şi alte sugestii şi păreri. Tema este în stadiul beta. 1
snoop Posted November 9, 2016 Report Posted November 9, 2016 tema deflection cu un nou banner,logo si maintitle,vrei pareri pentru tema lui courage sau ce 2
Darian433 Posted November 10, 2016 Author Report Posted November 10, 2016 (edited) 7 hours ago, snoop said: tema deflection cu un nou banner,logo si maintitle,vrei pareri pentru tema lui courage sau ce Domnule snoop, văd că eşti cam tare-n gură, am menţionat destul de clar că tema este în stadiul BETA şi că are doar câteva modificări, o să mai fac update-uri. Dacă ai venit aici să îmi faci "hate", eu oricum am menţionat ce a fost de menţionat (mici modficiări), nu sunt autor şi aşa mai departe....poţi pleca. În plus, cine este Courage ăsta şi de ce îi "adresezi" drepturi de autor? Aici nu este menţionat > http://www.ipsfocus.com/premade/deflection_ipb3/ Şi nici pe celelalte link-uri oficiale de unde se poate cumpăra. Edited November 10, 2016 by Darian433 1
snoop Posted November 10, 2016 Report Posted November 10, 2016 10 hours ago, Darian433 said: Domnule snoop, văd că eşti cam tare-n gură, am menţionat destul de clar că tema este în stadiul BETA şi că are doar câteva modificări, o să mai fac update-uri. Dacă ai venit aici să îmi faci "hate", eu oricum am menţionat ce a fost de menţionat (mici modficiări), nu sunt autor şi aşa mai departe....poţi pleca. În plus, cine este Courage ăsta şi de ce îi "adresezi" drepturi de autor? Aici nu este menţionat > http://www.ipsfocus.com/premade/deflection_ipb3/ Şi nici pe celelalte link-uri oficiale de unde se poate cumpăra. pai pentru ce ai mai facut topicul daca inca nu e gata 1
Darian433 Posted November 10, 2016 Author Report Posted November 10, 2016 3 hours ago, snoop said: pai pentru ce ai mai facut topicul daca inca nu e gata Pentru a primii propuneri, sugestii şi păreri din partea altor membrii (având în vedere că pctr este avansat în IPB am dorit să le cer părerea membrilor de aici). Şi, dinou, este în versiunea BETA, are doar câteva modificări, am să fac un alt update în curând cu propunerile lăsate aici cât şi pe forumul meu.Te rog frumos să nu mai laşi reply la nici un topic de-al meu! 1
Recommended Posts