+zNowkid Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 As vrea sa stiu si eu ce este exact overclockingu si cum se poate face.de ex la procesor si placa video.am un geforce 8600GT si ma intrebam daca se poate face overclocking.citeam pe niste siteuri cum ca unii au facut overclocking de la o anumita 8800** la un alt 8800**.astept rasp .
gaby Posted April 12, 2008 Report Posted April 12, 2008 overclocking-ul iti poate distruge procesorul si placa video si iti pierzi si garantia. il faci pe riscul si pe banii tai. cum se face? depinde de la procesor la procesor (intel sau amd).uite niste ghiduri care te-ar putea ajuta: http://pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1803 http://pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1804 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Ruben23 Posted June 18, 2011 Report Posted June 18, 2011 imi spune si mie cineva De ce mi se incalzeste pc cand joc anumite jocuri?
+GodsOtherHand Posted June 18, 2011 Report Posted June 18, 2011 pentru ca acele jocuri solicita calculatorul mai tare, deci consuma mai mult curent, deci se incalzeste mai tare:D Ca la un motor electric(de exemplu de la ventilator), cu cat se invarte mai repede, cu atat se incalzeste mai tare. Si daca nu e racit corespunzator, se poate arde love is a verb Love is a doing word
Ruben23 Posted June 18, 2011 Report Posted June 18, 2011 si cum pot sti daca ii racit corespunzator?ca nu cumva sa se arda
gaby Posted June 19, 2011 Report Posted June 19, 2011 Verifica temperaturile cu unul dintre programele indicate aici: Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Ruben23 Posted June 20, 2011 Report Posted June 20, 2011 uite nu cred ca ii in regula nu? cei de facut?
gaby Posted June 21, 2011 Report Posted June 21, 2011 E destul de ok. Temperaturile ar putea fi putin mai mici, dar tinand cont si de temperatura de afara, e ok. Daca totusi vrei sa mai racesti putin sistemul, mai adaugi 1-2 coolere suplimentare, asta daca iti permite carcasa. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now