Versace Posted December 23, 2016 Report Posted December 23, 2016 (edited) Salut,am facut backup am schimbat webhost si am facut urmatoarele am urcat in phpadmin4 baza de date veche am pus in ftp topic-ul forum vechi totul a mers bine doar cand vreau sa intru la MEMBERS nu merge (erroare baza de date) cand vreau sa imi fac cont spune ca am gresit codul de siguranta,cand vreau sa intru in ACP (erroare la baza de date) Am creeat o baza noua de pe noul host si am bagat-o in ftp in locul celei vechi in global Edited December 23, 2016 by Versace
sNok3. Posted December 23, 2016 Report Posted December 23, 2016 Erroare tipica backup, cand descarci backup-ul, nu toate fisierele sunt compatibile pentru descarcare , deaceea nu prea se foloseste backup ! +1 ! PUTETI DA T/C 5
Moderators gadeas Posted December 23, 2016 Moderators Report Posted December 23, 2016 37 minutes ago, sNok3. said: Erroare tipica backup, cand descarci backup-ul, nu toate fisierele sunt compatibile pentru descarcare , deaceea nu prea se foloseste backup ! +1 ! PUTETI DA T/C Asta nu are niciun sens. Absolut toate fisierele pot fi puse intr-un backup daca sti cum, de asta se si numeste backup, ca daca nu ai putea pune ce vrei tu, nu ar exista asaceva. Problema aici e ca backup-ul probabil este corupt sau ceva in baza de date nu ii place la noua versiune de IPB ce a instalat. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Xep Posted December 23, 2016 Report Posted December 23, 2016 Salut, ce versiune de ipb folosesti ? Ai incercat sa pui un ipb "nou", doar folderele "upload" si "style_images" ( /public_html/public/style_images ) sa sa le refolosesti (le suprapui in ftp dupa ce ai pus ipb-ul nou ). Ftp -> "conf_global.dist.php" vei configura datele pentru aceeas baza de date. 1 Skype: marianbl7
Versace Posted December 23, 2016 Author Report Posted December 23, 2016 2 hours ago, Xep said: Salut, ce versiune de ipb folosesti ? Ai incercat sa pui un ipb "nou", doar folderele "upload" si "style_images" ( /public_html/public/style_images ) sa sa le refolosesti (le suprapui in ftp dupa ce ai pus ipb-ul nou ). Ftp -> "conf_global.dist.php" vei configura datele pentru aceeas baza de date. Multumesc frumos o sa incerc
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now