Jump to content

Recommended Posts

• gaby changed the title to A testat cineva reteaua 4G+ pe Vodafone?

Posted

Merge si pe cartela prepaid doar ca in mod official trebuie sa ai activa o optiune de minim 6E:

Ofertele 6, 7, 8, 10 și 12 beneficiază de trafic de internet la viteze 4G de până la 100 Mbps download și 50 Mbps upload. Oferta 5 beneficiază de internet pe mobil la viteze 3G de până la 43,2 Mbps download și 5,76 Mbps upload. Viteza poate depinde de mai mulți factori, inclusiv parametrii tehnici ai rețelei și de specificațiile dispozitivului folosit și nu pot fi garantate.

Pentru a naviga pe net în reţeaua 4G ai nevoie de un smartphone compatibil 4G, de un SIM compatibil 4G şi de o ofertă promoţională de minimum 6 euro credit. Dacă nu ai un SIM compatibil 4G, mergi în cel mai apropiat magazin Vodafone pentru a obţine unul gratuity.

Eu sunt client Vodafone de vreo 10 ani, am cartela prepaid si o oferta de 5E si imi merge totusi 4G+, probabil am prins o oferta de fidelitate.

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.