Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut pct.Aș dori și eu niște sugestii/critici în legătură cu o creație proprie,dacă arată bine momentan și mai are rost sș o continui.Este cam 40% gata.Este printre primele teme create din carbon red.

P.s DACĂ am copiat de la cineva îmi cer scuze... Nu asta a fost intenția.

Vă mulțumesc!

Spoiler

TVCaHJv.png

9VuKUFh.png

xYYyPiH.png

Posted

Tot ce vad sunt elemente din alte teme, cum este meniul. Daca vrei sa faci ceva, trebuie sa fii atent ca acele elemente sa nu se asemene cu altele deoarece o sa fie egal cu 0. Tema se aseamana cu multe, daca vrei ceva nou, apuca-te de ceva calumea. Vad ca este 40%, ( dupa spusele tale ), fa ca restul 60% sa fie wow, sa te lase fara cuvinte.

• Upvote 1
Posted

Foarte original , bravo....

• Upvote 1

[ Proecte ART ]
www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai.

www.artimg.biz - Free upload images.

Posted
1 hour ago, BebeGFX said:

Tot ce vad sunt elemente din alte teme, cum este meniul. Daca vrei sa faci ceva, trebuie sa fii atent ca acele elemente sa nu se asemene cu altele deoarece o sa fie egal cu 0. Tema se aseamana cu multe, daca vrei ceva nou, apuca-te de ceva calumea. Vad ca este 40%, ( dupa spusele tale ), fa ca restul 60% sa fie wow, sa te lase fara cuvinte.

recunosc ca doar acel hover de la meniu e inspirat de la o alta tema scoasa din circulatie... in rest nu am copiat de la nimeni.Mersi mult de parere.O voi lua in considerare

Posted
On 30.12.2016 at 0:34 AM, Dang3r said:

recunosc ca doar acel hover de la meniu e inspirat de la o alta tema scoasa din circulatie... in rest nu am copiat de la nimeni.Mersi mult de parere.O voi lua in considerare

Să fim puţini seriosi...

header gamesnodie.

maintitle dintr-o tema de-a mea pe care ti-am dat-o acum vreo 8-9 luni.

content-ul este din tema darkvibe pe care o facuse cristian pentru revenirea esuata de acum ceva timp .

footerul la fel , este cel facut de cristian pentru tema aceea portocalie si pentru cea aimers pe care mi-o facuse mie.

Dar una peste alta,elementele sunt amestecate bine si arată ok.

daina mucles daina deles

Posted

Ti-as sugera :

>sa schimbi stilul de la statistici

>poate mai poti face ceva la meniul de sus , din punctul meu de vedere e cam invizibil (cel putin asa se vede in ss)

>virgula aceea de la subforums, dupa mine nu are ce cauta acolo

>poate mai lucrezi la topics&replies

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.