+Daniel H. Posted December 29, 2016 Report Posted December 29, 2016 Salut pct.Aș dori și eu niște sugestii/critici în legătură cu o creație proprie,dacă arată bine momentan și mai are rost sș o continui.Este cam 40% gata.Este printre primele teme create din carbon red. P.s DACĂ am copiat de la cineva îmi cer scuze... Nu asta a fost intenția. Vă mulțumesc! Spoiler
+BebeGFX Posted December 29, 2016 Report Posted December 29, 2016 Tot ce vad sunt elemente din alte teme, cum este meniul. Daca vrei sa faci ceva, trebuie sa fii atent ca acele elemente sa nu se asemene cu altele deoarece o sa fie egal cu 0. Tema se aseamana cu multe, daca vrei ceva nou, apuca-te de ceva calumea. Vad ca este 40%, ( dupa spusele tale ), fa ca restul 60% sa fie wow, sa te lase fara cuvinte. 1
+Gregory Posted December 29, 2016 Report Posted December 29, 2016 Foarte original , bravo.... 1 [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images.
+Daniel H. Posted December 29, 2016 Author Report Posted December 29, 2016 1 hour ago, BebeGFX said: Tot ce vad sunt elemente din alte teme, cum este meniul. Daca vrei sa faci ceva, trebuie sa fii atent ca acele elemente sa nu se asemene cu altele deoarece o sa fie egal cu 0. Tema se aseamana cu multe, daca vrei ceva nou, apuca-te de ceva calumea. Vad ca este 40%, ( dupa spusele tale ), fa ca restul 60% sa fie wow, sa te lase fara cuvinte. recunosc ca doar acel hover de la meniu e inspirat de la o alta tema scoasa din circulatie... in rest nu am copiat de la nimeni.Mersi mult de parere.O voi lua in considerare
+HazZaRD Posted December 30, 2016 Report Posted December 30, 2016 Mie imi place cum arata, insa mai trebuie mici ajustari.
+Daniel H. Posted December 30, 2016 Author Report Posted December 30, 2016 3 minutes ago, HazZaRD said: Mie imi place cum arata, insa mai trebuie mici ajustari. Mulțumesc dar după cum am spus e abia 40% gata!
+Căpșunelu Posted January 1, 2017 Report Posted January 1, 2017 On 12/30/2016 at 8:43 PM, Dang3r said: Mulțumesc dar după cum am spus e abia 40% gata! Meniul se vede cam greu , nu cred ca la background ar trebui transparent.
+COOLPIX Posted January 1, 2017 Report Posted January 1, 2017 Cum sa spus mai sus, este creata din bucati de la alte teme... incarca sa creezi una singura cu fantazia ta.. Succes!
+duL @ Posted January 1, 2017 Report Posted January 1, 2017 On 30.12.2016 at 0:34 AM, Dang3r said: recunosc ca doar acel hover de la meniu e inspirat de la o alta tema scoasa din circulatie... in rest nu am copiat de la nimeni.Mersi mult de parere.O voi lua in considerare Să fim puţini seriosi... header gamesnodie. maintitle dintr-o tema de-a mea pe care ti-am dat-o acum vreo 8-9 luni. content-ul este din tema darkvibe pe care o facuse cristian pentru revenirea esuata de acum ceva timp . footerul la fel , este cel facut de cristian pentru tema aceea portocalie si pentru cea aimers pe care mi-o facuse mie. Dar una peste alta,elementele sunt amestecate bine si arată ok. daina mucles daina deles
+Ezel.LCS Posted January 2, 2017 Report Posted January 2, 2017 Ti-as sugera : >sa schimbi stilul de la statistici >poate mai poti face ceva la meniul de sus , din punctul meu de vedere e cam invizibil (cel putin asa se vede in ss) >virgula aceea de la subforums, dupa mine nu are ce cauta acolo >poate mai lucrezi la topics&replies Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now