Alex #Hooligan Posted January 1, 2017 Report Posted January 1, 2017 Am o problema, cand incerc sa creez un topic, fundalul este alb, gen: http://imgur.com/RF2rY5n Si as vrea sa fac gri pentru ca asa nu pot sa vad ca e alb si nu vad nici butoanele. Mersi! Si apropo, An Nou Fericit Si Plin De Impliniri, Bucurii, Femei etc. Chiar daca a trecut
Alex #Hooligan Posted January 1, 2017 Author Report Posted January 1, 2017 7 minutes ago, O'Neill said: Trebuie sa faci schimbari la editor. Si unde gasesc aia? Poti sa-mi explici mai detaliat te rog?
+Căpșunelu Posted January 1, 2017 Report Posted January 1, 2017 (edited) Lumea nu prea foloseste deja ipb3, stiam si eu dar deja de mult lucrez cu ip4 si nu mai tin minte De aceea nici detalii nu mai pot da Edited January 1, 2017 by Thefragmashine.
Moderators gadeas Posted January 1, 2017 Moderators Report Posted January 1, 2017 Folosiţi funcţia search înainte de a posta un subiect nou PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts