Jump to content

Cerere logo


godlike

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Nimeni nu o sa iti faca un logo gratis, mai ales modul in care ai cerut asta.

P.S. Nu te chinui prea mult cu Forum pe Hotinger, ca oricum o sa iti blocheze gazduirea in scurt timp, cand incepi sa faci trafic si incarci forumul cu diverse unelte, o sa iti inchida gazduirea pe motiv ca ai depasit nu stiu ce limite si ai incalcat criterile lor. Spun asta ca am patit eu.

Link to comment
Share on other sites

  • Moderators
On 1/6/2017 at 7:23 PM, godlike said:

Vreau un logo pentru forum


www.pawno.esy.es

daca va uitati acolo unde e logo-ul nu stiu ce dimensiune imi trebuie si vreau sa imi faceti un logo cu dimensiunile alea daca le stiti

Pawno Helpers text :D

 

Sa luam aminte din regulament:

Quote

Cererea trebuie detaliata. Nu avem de unde sa stim ce vreti voi din 3 cuvinte. Specificati, culori, text, format, dimensiuni, banner, logo, semnatura, avatar..etc.

 

 

On 1/16/2017 at 11:34 AM, Andreeas Z. said:

Plătești?

Nu se plateste aici, pentru ca:

Quote

Nu uitati ca, cei care indeplinesc cererile voastre, o fac neconditionat, asa ca, acordati-le putin respect pentru faptul ca au incercat sa va ajute. Nu suntem un forum de design, nu va asteptati la rezultate incredibile, dar incercam sa ne adaptam pentru a va indeplinii dorintele.

 

Banuiesc ca de-asta a si postat aici, adica pentru ca nu e dispus sa plateasca, ca pe alte forumuri straine pe care ati mai umblat voi.

TC

Link to comment
Share on other sites

  • Dan O. locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.