godlike Posted January 6, 2017 Report Posted January 6, 2017 Vreau un logo pentru forum www.pawno.esy.es daca va uitati acolo unde e logo-ul nu stiu ce dimensiune imi trebuie si vreau sa imi faceti un logo cu dimensiunile alea daca le stiti Pawno Helpers text 1
+COOLPIX Posted January 16, 2017 Report Posted January 16, 2017 1 hour ago, Andreeas Z. said: Plătești? Domenul nici nu este cumparat, este gratis, posibil sa fie hostinger
+Căpșunelu Posted January 16, 2017 Report Posted January 16, 2017 2 hours ago, HTML/CSS said: Domenul nici nu este cumparat, este gratis, posibil sa fie hostinger A avut in vedere daca i se ofera plata pentru logo.
SHINELCO Posted January 16, 2017 Report Posted January 16, 2017 Nimeni nu o sa iti faca un logo gratis, mai ales modul in care ai cerut asta. P.S. Nu te chinui prea mult cu Forum pe Hotinger, ca oricum o sa iti blocheze gazduirea in scurt timp, cand incepi sa faci trafic si incarci forumul cu diverse unelte, o sa iti inchida gazduirea pe motiv ca ai depasit nu stiu ce limite si ai incalcat criterile lor. Spun asta ca am patit eu.
Moderators Dan O. Posted January 17, 2017 Moderators Report Posted January 17, 2017 On 1/6/2017 at 7:23 PM, godlike said: Vreau un logo pentru forum www.pawno.esy.es daca va uitati acolo unde e logo-ul nu stiu ce dimensiune imi trebuie si vreau sa imi faceti un logo cu dimensiunile alea daca le stiti Pawno Helpers text Sa luam aminte din regulament: Quote Cererea trebuie detaliata. Nu avem de unde sa stim ce vreti voi din 3 cuvinte. Specificati, culori, text, format, dimensiuni, banner, logo, semnatura, avatar..etc. On 1/16/2017 at 11:34 AM, Andreeas Z. said: Plătești? Nu se plateste aici, pentru ca: Quote Nu uitati ca, cei care indeplinesc cererile voastre, o fac neconditionat, asa ca, acordati-le putin respect pentru faptul ca au incercat sa va ajute. Nu suntem un forum de design, nu va asteptati la rezultate incredibile, dar incercam sa ne adaptam pentru a va indeplinii dorintele. Banuiesc ca de-asta a si postat aici, adica pentru ca nu e dispus sa plateasca, ca pe alte forumuri straine pe care ati mai umblat voi. TC
Recommended Posts