+zNowkid Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Cautand pe net am gasit niste stiri noi despre GTA IV,mai degraba un review ce aproba ca jocu tine cam 10h(presupun ca neincetat)"DLC Confirmed to be 10 hours long" si cateva screenuri din joc (ce par a fi chiar interesante). Linkuri catre articol(defapt poze;este o revista scanata...dupa cum se vede scrie si jos "The Official Xbox Magazine" : PAGINA 1 PAGINA 2 PAGINA 3 PAGINA 4 PAGINA 5 PAGINA 6 PAGINA 7 PAGINA 8 PAGINA 9 GTA IV Official Site Official Link of the News Si inca ceva : GTA IV Map Revealed Gamespot Release Date: Apr 29, 2008 Platforms: X360, PS3
+icebird Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Fain era de mergeau si linkurile imaginilor cu screenshoturi Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
+icebird Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Prima merge acuma,da celelalte tot nu merg... Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
+zNowkid Posted April 14, 2008 Author Report Posted April 14, 2008 nush linkurile le-am verificat si merg...nush care e problema.in orice caz intra pe "Official Link of the News".ai acolo toate pozele .
gaby Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 intr-adevar inafara de primul link, celelalte nu merg. in rest jocul pare a fi super, imi exprima iarasi regretul ca nu se va lansa pe PC... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+zNowkid Posted April 17, 2008 Author Report Posted April 17, 2008 dupa un mic search pe google am gasit ceva interesant despre GTA IV.sper sa fie adevarat pan' la urma.cel care a facut afirmatia pare sa aiba ceva cunostinte . Sursa:GTAGaming
razvy_10 Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 dabia astept sa apara pe PS3 cred ca pe 29 sunt in fata magazinelor din domeniu de la ora 6 sa fiu primu chiar daca ele se deschid la 9
+St3aLth-CS Posted April 30, 2008 Report Posted April 30, 2008 mda sa speram ca va aparea mai rpd pe pc...r* a declarat ca nu lau scos p pc din cauza pirateriei...presupun ca nu stiu d pirateria jocurile de p consola... defapt taota lumea stie ca sony si microsoft au platit bani grei...pt a scoate mai intai p consolele lor...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now