Jump to content

Ce parere aveti de Myria Live v46?

RobyR22

Recommended Posts

• Moderators

Mutat la categoria hardware.

N-as putea sa-ti zic daca vei putea face un mare upgrade cu placa aia de baza. Dar de ce nu iti faci un PC pe componente, astfel aloci mai multi banuti placii de baza, de la care vei putea sa faci upgrade mereu la celelalte componente.

Pentru ce vrei sa iti iei PC ? Gaming, office ? Spune-ne si care e bugetul de care dispui.

L-am facut asa in fuga. Este putin mai mult decat bugetul tau, dar se poate modifica putin. Depinde daca mai ai si tu ceva piese pe acasa. 

http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/2359622/

Daca mai ai vreun pc vechi din care poti sa mai iei carcasa/hdd-ul se mai poate reduce din buget..

• Upvote 1

" N-am, pleacă ! "

24 minutes ago, RobyR22 said:

Macar PC-ul de care v-am intrebat duce jocurile astea mai noi ? Macar GTA V in medium-high ? Si daca da sa nu mearga cu lag.

O sa mearga ok la high insa trebuie inca 4gb de ram in plus ca sa nu ai stuttering ocazional , in rest e bine.

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Intre i5 si i7  nu este nici o diferenta la jocuri... nu incerca sa te dai "zmeu" pe aici inainte sa te documentezi...

1 hour ago, RobyR22 said:

Macar PC-ul de care v-am intrebat duce jocurile astea mai noi ? Macar GTA V in medium-high ? Si daca da sa nu mearga cu lag.

Nu se merita sa il iei la banii astia. Mai strange 200-300 lei si ia-l pe piese din configuratia facuta de mine.. crede-ma ca se merita mult mai mult.

" N-am, pleacă ! "

• Moderators
2 hours ago, Cjb said:

Intre i5 si i7  nu este nici o diferenta la jocuri... nu incerca sa te dai "zmeu" pe aici inainte sa te documentezi...

Ai grija ce-ti doresti, un i5 sandy bridge vs i7 hasswell, e diferenta.  Pana si la detaliul grafic care e dat de intel graphics. Diferenta e de la cer la pamant, nu da din gura pana nu spui ceea ce trebuie. Plus, sa nu mai vorbim ca la jocurile noi, e dovedit ca pe langa memoria grafica, se consuma si din proc si rami. Depinde de cerinte.

Asa s-a inventat conceptul de "bottleneck'. Daca ai placa video buna, sau extraordinar de buna, iar proc slab, partea de gaming va functiona la maximul procesorului si iti va limita performanta, chiar daca placa video poate mai mult.

De obicei ma citesc review-uri, caut pe net diferite lucruri.. in rest, nu prea ma documentez, ca alti zmei..

• gaby changed the title to Ce parere aveti de Myria Live v46?