Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Dan O. said:

Daca vrei sa te joci pe el, nu ti-l recomand. Daca faci browsing, office stuff, chat, etc, atunci e OK.

Doar pentru farming Simulator și Gta IV de ce nu ar merge?? Am văzut procesoare i3 cu NVidia geforce de 2 GB și 6gb rám care mergea perfect gta v și nu as vedea de ce nu ar merge pe acest laptop farming Simulator 17

• MINIM:
    • SO: Windows 7, Windows 8, Windows 10
    • Procesor: 2.0 GHz Intel or equivalent AMD dual-core processor
    • Memorie: 2 GB RAM
    • Grafică: Nvidia Geforce GTS 450 Series, AMD Radeon HD 6770 graphics card or better (min 1GB VRAM)
    • Rețea: Conexiune broadband la internet
    • Stocare: 6 GB spațiu disponibil
    • Note adiționale: INTERNET CONNECTION REQUIRED FOR THE ONLINE GAME
  • Upvote 1

76561198331386503.pngAddFriend.png

Posted

Iti merge Farming Simulator 17, dar laptop-ul nu e de gaming. Dar Farming Simulator nu are cerinte mari, deci iti va merge. Dar iti zic eu ca o sa vrei sa joci si GTA V si jocuri noi aparute si nu o sa-ti mearga.

• Upvote 1
Posted
On 11.01.2017 at 8:59 PM, JuNNNNkie said:

Ce părere ai aveți despr3 acest laptop.. 

Eu zic ca ar merge Farming Simulator 17 lejer pe el

Vreau și părerea voastră..

http://m.cel.ro/laptop-laptopuri/laptop-asus-x540lj-intel-core-i3_5005u-500gb-4gb-nvidia-gf920m-2gb-pMiA0ND0r-l/

Ce pot sa spun, nu este chiar asa de puternic. daca vreai sal procuri pentru GTA si Farming Simulator 17, mai bine nici nu il lua. Farming Simulator nu o sa mearga pe el cum nu merg eu pe struna :D Farming Simulator este o joaca care necesita un calculator peternic..

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.