Jump to content

Recommended Posts

Posted

Se preconizeaza ca Samsung Galaxy S8 va fi lansat pe data de 18 aprilie 2017, mai tarziu fata de lansarile trecute ale flagship-urilor Samsung, din cauza procesului de testare care va dura mai mult, pentru a evita problem precum cele aparute la Note 7. Chiar daca pare o data indepartata, ne apropiem pe zi ce trece de ea, iar pana atunci cu siguranta vor iesi la iveala tot felul de zvonuri/leak-uri dintre care multe se vor dovedi adevarate. Astazi, GSMArena a publicat cateva imagini care ne ajuta sa ne facem o idee despre cum va arata Samsung Galaxy S8. Ecranul ar fi curbat edge-to-edge, butonul fizic "Home" a disparut, la fel si cel de inapoi respectiv cel de aplicatii recente:

bVpmB4F.jpg aAADtr2.jpg

rlv9V5F.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted (edited)

Ba eu as zice ca e mai bine asa, butoanele pe ecran :)) , arata designu mai cool...
Ci despre el, zic ca e fine, dar nu mi-as permite unu .

Edited by Căpșunelu
Posted
On 14.01.2017 at 5:36 PM, Căpșunelu said:

Ba eu as zice ca e mai bine asa, butoanele pe ecran :)) , arata designu mai cool...
Ci despre el, zic ca e fine, dar nu mi-as permite unu .

O sati permiti, dar  nu acuma, nu vezi pe zi ce trece tot apare ceva nou... Telefoanele care sunt lansate de SAMSUNG o sa fie mai eftine cu timpul ce iese un nou model, da pretul nu o sa fie ceva diferit dar totusi, Campania SAMSUNG este cea mai populara in industria smartphoanelor. Eu cred ca cu timpul Orice persoana o sa-si poata perimita sa-si cumpere un smartphone SAMSUNG Galaxy S8.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.