Jump to content

Recommended Posts

Posted

Unable to retrieve signature image dimensions, please try another image.

imi apare asa si nu stiu ce sa fac am modificat dimensiunie 9999999 si tot asa face care e problema 

Posted
5 hours ago, Pitbul said:

imi apare asa si nu stiu ce sa fac am modificat dimensiunie 9999999 si tot asa face care e problema 

Link-ul de la imaginea ta se termină în extensia imaginii? (.png/.jpg/.gif, etc)

Exemplu: Dacă ai

www.site_imagine.domeniu/imagine

Adaugi un .png acolo, schimbându-se în

www.site_imagine.domeniu/imagine.png

• Upvote 1

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

Posted

Schimba marimea dimensiunilor la pixeli, de exemplu, daca tu ai maxim 200x400 iar imaginea pe care vrei sa o pui ca semnatura e 250x450,iti da eroarea aia.

• Upvote 1

a lot of bla bla bla...

• 3 weeks later...
Posted

nu ma puneti sa dau search ca ma dat deja  baiatul asta nu stie sa se exprime pe intelesul tuturor + logic cum adica scoate limita de unde sa o scot ca limita nu putea sa specifice de unde si cum sa o scot stie cineva ?

• Moderators
Posted

Este destul de simplu, intelege cum vrei, dar probabil daca te uitai mai atent cand ai creat screenshot-ul acela de mai sus poate observai si limita unde este setata:

Maximum dimensions of images users in this group can use in their signature

Cum o scoti? Simplu, stergi acele doua 800 ce ai setat acolo.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.