Jump to content

Recommended Posts

Posted

Este un forum de ajutor deci poti sa lasi link la forum, nu se va lua in considerare ca reclama, dar depinde si contextul :)

Cauta in globaltemplate sau in bordindextemplate.

Apasa Ctrl + F pentru a cauta cuvinte cheie cum ar fi:  Design-ul, tema, editata... intelegi tu ;)

Nu uita sa citesti regulamentul (p.s. nu se cere t.c )

• Moderators
Posted

Credca porcaria aia are un nume.

Reveal hidden contents

• Upvote 2

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• gadeas changed the title to Cum schimb copyrightu
Posted
  On 1/23/2017 at 2:02 PM, Xep said:

Este un forum de ajutor deci poti sa lasi link la forum, nu se va lua in considerare ca reclama, dar depinde si contextul :)

Cauta in globaltemplate sau in bordindextemplate.

Apasa Ctrl + F pentru a cauta cuvinte cheie cum ar fi:  Design-ul, tema, editata... intelegi tu ;)

Nu uita sa citesti regulamentul (p.s. nu se cere t.c )

Expand  

Am cautat si nu am gasit, am intrat in globaltemplates di am cautat si in boardindextemplate. Nu mai am nevoie oricum... mersii mult de ajutor 

• Downvote 1
Posted (edited)
  On 1/23/2017 at 7:26 PM, Alex GFX said:

Am cautat si nu am gasit, am intrat in globaltemplates di am cautat si in boardindextemplate. Nu mai am nevoie oricum... mersii mult de ajutor 

Expand  

Fă-mi un cont cu Admin și acces doar la temă și dă-mi datele în PM, împreună cu Site-ul

Edited by ZEW

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.