Ștefan A. Posted January 23, 2017 Report Posted January 23, 2017 Dacă e aia cu Design-ul nu înseamă, caută în Global Template, Board index template group name indicator. Sau Implementează LGSL în descrierea categoriilor
Alex GFX Posted January 23, 2017 Author Report Posted January 23, 2017 (edited) Nu este cum ai spus tu, nu merge Edited January 23, 2017 by Alex GFX
+Xep Posted January 23, 2017 Report Posted January 23, 2017 Este un forum de ajutor deci poti sa lasi link la forum, nu se va lua in considerare ca reclama, dar depinde si contextul Cauta in globaltemplate sau in bordindextemplate. Apasa Ctrl + F pentru a cauta cuvinte cheie cum ar fi: Design-ul, tema, editata... intelegi tu Nu uita sa citesti regulamentul (p.s. nu se cere t.c ) Skype: marianbl7
Moderators gadeas Posted January 23, 2017 Moderators Report Posted January 23, 2017 Credca porcaria aia are un nume. Spoiler Copyright 2 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Alex GFX Posted January 23, 2017 Author Report Posted January 23, 2017 5 hours ago, Xep said: Este un forum de ajutor deci poti sa lasi link la forum, nu se va lua in considerare ca reclama, dar depinde si contextul Cauta in globaltemplate sau in bordindextemplate. Apasa Ctrl + F pentru a cauta cuvinte cheie cum ar fi: Design-ul, tema, editata... intelegi tu Nu uita sa citesti regulamentul (p.s. nu se cere t.c ) Am cautat si nu am gasit, am intrat in globaltemplates di am cautat si in boardindextemplate. Nu mai am nevoie oricum... mersii mult de ajutor 1
+ZEW Posted January 23, 2017 Report Posted January 23, 2017 (edited) 1 hour ago, Alex GFX said: Am cautat si nu am gasit, am intrat in globaltemplates di am cautat si in boardindextemplate. Nu mai am nevoie oricum... mersii mult de ajutor Fă-mi un cont cu Admin și acces doar la temă și dă-mi datele în PM, împreună cu Site-ul Edited January 23, 2017 by ZEW "Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)
Alex GFX Posted January 23, 2017 Author Report Posted January 23, 2017 1 hour ago, ZEW said: Fă-mi un cont cu Admin și acces doar la temă și dă-mi datele în PM, împreună cu Site-ul http://evoskill.ro/forum/ uite aici, fa cont si tii dau acces
+COOLPIX Posted January 24, 2017 Report Posted January 24, 2017 1 hour ago, Alex GFX said: http://evoskill.ro/forum/ uite aici, fa cont si tii dau acces Imi fac un cont si imi dai acces si rezolv problema. 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now