Alex GFX Posted January 27, 2017 Report Posted January 27, 2017 Salut, am si eu o problema. Un fost fondator mi-a adaugat boti pe forumul meu si nu stiu sa ii scot. Help ? Ofer +1 xD
SHINELCO Posted January 27, 2017 Report Posted January 27, 2017 Intri in ACP la Hook si cauti acolo Traffic Generator si il stergi. ATENTIE: Poate sa-i fi schimbat numele la Hook, il cauti si il vei gasi. 1
Alex GFX Posted January 27, 2017 Author Report Posted January 27, 2017 Si nu pot adauga boti dar cu nume reale nu cu"jksada" "dgasj," ?
SHINELCO Posted January 27, 2017 Report Posted January 27, 2017 Pai acest Traffic Gnerator iti intra pe conturile de pe forum ca si cum aceea persoana ar fi Online pe forum. Acuma depinde de configurare, ca poti sa setezi membri din care grupuri sa fie On.
Alex GFX Posted January 27, 2017 Author Report Posted January 27, 2017 Hmm, am sters traffic Generator si tot membrii aia ii am, adica, nu mi-a sters niciun membru..
+Gregory Posted January 27, 2017 Report Posted January 27, 2017 13 minutes ago, Alex GFX said: Si nu pot adauga boti dar cu nume reale nu cu"jksada" "dgasj," ? Tu vrei sa stergi , sau sa schimbi numele la boti? [ Proecte ART ] www.artweber.ro - Resurse de care are nevoie un designer si nu numai. www.artimg.biz - Free upload images.
Alex GFX Posted January 27, 2017 Author Report Posted January 27, 2017 Just now, St1m JR said: Tu vrei sa stergi , sau sa schimbi numele la boti? Daca se poate sa le schimb numele la boti fara sa sta sa iau fiecare bot in parte as vrea sa le chimb numele, daca nu merge, as vrea sa ii sterg
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now