gaby Posted April 16, 2008 Report Posted April 16, 2008 Dupa cum probabil stiti, jocul creat de EA Sports si anume Uefa Euro 2008. Jocul are o grafica bunicica. In joc vom da peste o eroare: unul dintre cei mai reprezentativi jucatori al echipei Romania lipseste, si anume Adrian Mutu; insa exista un asa numit Adrian Murgu (probabil ca nu se observa diferenta ) Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+lolek Posted April 17, 2008 Report Posted April 17, 2008 Da , il am si am observat asta.Si nu este prima ora cand se intampla asta.Daca eram in locul lui Mutu ii dadeam in judecata. I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
sadammm Posted May 17, 2009 Report Posted May 17, 2009 Fratzilor,am si io jocul,dar imi zice si mie cineva cum fac sa-l joc online? k io habar nam.
gaby Posted May 17, 2009 Author Report Posted May 17, 2009 Nu are un "buton" numit multiplayer ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
sadammm Posted May 21, 2009 Report Posted May 21, 2009 Ba da,da zice k tre sa merg pe un site sa fac nush ce. Si am mers pe site-ul ala si am gasit decat de fifa 09 park'
gaby Posted May 22, 2009 Author Report Posted May 22, 2009 Hmm, probabil necesita crearea unui cont. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now