Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! De curând am achiziționat un laptop DELL E5430 cu procesor i5-3340M, 2.7Ghz, 8GB RAM DDR3, HDD 120GB SSD DVD-RW. Mentionez că placa este una integrată de genu': HD GRAPHICS 4000 dacă nu mă însel.

Bun, întrebarea mea e următoarea: Ce jocuri merg pe acest laptop in conditii destul de bune? (Niste exemple dacă se poate). E bun laptopul pentru photoshop, editări, programare etc ?

Astept răspunsuri cât mai detaliate si vă multumesc!

PS.: Stiu că laptopul nu e pentru jocuri, dar as vrea sa stiu cam ce m-as putea juca.

Posted

Jocurile nu se vor vedea grozav pe o placa video integrata (mai ales cele noi), photoshopul iti va functiona, dar mai greoi.

Legat de jocuri, singura modalitate de a afla cum se comporta e sa descarci cateva la intamplare din toate genurile si sa te joci.

• Upvote 1
Posted

[OFF]Serios ?!, mai strangi niste bani si ei un pc cu o placa video normala...
Cu integrata nu faci nimic bun (de exemplu eu).
[ON] Bine macar ca ai luat i5 :) , sa iti spun asa : batman arkham origins / city iti merg la low bine.
Call of duty 4 Modern Warfare la low , Fifa 07 / 11 - Medium ) , Fifa 12 - low. Deja PS merge dar mai greoi cum a mentionat mai sus si Artanis, Adobe premiere pro nu merge bine desi la tine ar putea sa mearga, din programe de editare video te-as sfatui sa folosesti Sony Vegas. Astea sunt care le-am incercat eu.
Bineinteles te poti uita fiecare joaca cat si cum mananca procesoru / placa / etc.
Bafta.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.