Jump to content

Parere Romania New Generation (Gaming)

unknown

Recommended Posts

Salut,

• Index: Mai ai de lucrat foarte mult,sincer sa fiu imaginea din header nu prea imi place,parerea mea este sa o inlocuiesti cu una hd. Adauga mai multe detalii si butonul de "forums" lucreaza putin la el si fa-l mai "buton".
  • Skin: Este un template plagiat in totalitate de pe alt forum iar logo-ul este prea mare. Incearca sa lucrezi la skin si sa faci ceva cat mai original posibil,daca nu,imi trimiti pm si o sa-ti recomand o echipa experta care te poate ajuta.
  • Content: 0 la conent,nu vad nici un server online,nici un tutorial,nici un membru activ. 
  • Upvote 1

a lot of bla bla bla...

In primul rand, indexul e prea simplu din punctul meu de vedere, si nu da bine sus un background, iar jos alb.

In al doilea rand, tema e praf. Background-ul ala care nu se vede;logo sau ce ai vrut sa pui acolo ,urat; continut neterminat;

In concluzie:

Pune mana si lucreaza la  o tema , terminat-ti continutul forumului, abia apoi sa ceri pareri.

• Upvote 1

Ezel: If you f*ck my work, we f*ck your work without discussion.

Index, nu va rostul celor doua cuvinte: GG, puteai sa pui RNG si cand dai click un redirect catre forum, idem cum au spus si sus la index, puteai sa faci o parte cu acel background apoi la scroll sa iti apara si restul, asa se vede foarte urat.

Tema este una de pe internet care se vede foarte urat, iti recomand sa pleci de la un deflection ceva si cu timpul ii faci updateuri.

• Upvote 1

Ce rost are sa pui un index daca singurele lucruri care le afisate sunt doar 2 butoane, 2 imagini si 3 texte la vrajeala.

Cat despre tema forumului ce sa zic, tema este luata de pe internet si foarte putin editata... ma dor ochii de la background ul temei.. toata tema este neagra numai acolo vad cum misuna culorile.. a venit cinema 3d si pe rng-servers.

Acelas sfat care ti l.a dat bebegfx ti-l recomanda si eu, ia o tema deflection si editeaz-o putin cate putin :)

Succes in continuare !

55 minutes ago, Xep said:

Ce rost are sa pui un index daca singurele lucruri care le afisate sunt doar 2 butoane, 2 imagini si 3 texte la vrajeala.

Cat despre tema forumului ce sa zic, tema este luata de pe internet si foarte putin editata... ma dor ochii de la background ul temei.. toata tema este neagra numai acolo vad cum misuna culorile.. a venit cinema 3d si pe rng-servers.

Acelas sfat care ti l.a dat bebegfx ti-l recomanda si eu, ia o tema deflection si editeaz-o putin cate putin :)

Succes in continuare !

in parerea mea toate parerile sunt constructive si m-au ajutat sa realizez ceva in legatura cu forumul

indexu ii pus in loc acolo pana o sa pun si panelul

Edited by unknown

13 hours ago, Alexandru C. said:

Salut,

• Index: Mai ai de lucrat foarte mult,sincer sa fiu imaginea din header nu prea imi place,parerea mea este sa o inlocuiesti cu una hd. Adauga mai multe detalii si butonul de "forums" lucreaza putin la el si fa-l mai "buton".
  • Skin: Este un template plagiat in totalitate de pe alt forum iar logo-ul este prea mare. Incearca sa lucrezi la skin si sa faci ceva cat mai original posibil,daca nu,imi trimiti pm si o sa-ti recomand o echipa experta care te poate ajuta.
  • Content: 0 la conent,nu vad nici un server online,nici un tutorial,nici un membru activ. 

Tema,  nu e plagiata,  e tema aimers facuta de Sebastian si dul, e postata pe invision .

Si despre forum ce sa zic ? 

Schimba logo .

INDEX SIMPLU .

Ai doar atatea subforumuri ? sau ? nu sunt pe visible la guest ?

Index - no make sense.

• Ai face mai bine sa-l scoti din moment ce nu iti foloseste; 1 link, 2 imagini si 2-3 butoane. Nu isi are rostul, mai ales ca-i urat.
  • Inainte sa ceri parerea noastra, fi sigur sa ai totul gata. Ce inseamna "GG" in index? LOL.

Forum - a good start

• Tema este luata de pe net, dar se vede ca ai bagat 1 logo - 1 bg, the skin is done !
  • Eu ti-as sugera sa iti iei mai mult timp ca ia creezi tot ce trebuie pentru tema actuala.
  • Maintitle is shit, schimba-l.
  • Schimba f_icon-urile pentru ca au ramas de la tema originala (acum nu mai stiu numele).

Nimic nou. Aceleasi chestii pe toata comunitatile de SAMP: 1 bg de gta 5 1 logo sa fie-n tema cu bg-ul si gata.

5 hours ago, Needless said:

Tema,  nu e plagiata,  e tema aimers facuta de Sebastian si dul, e postata pe invision .

Schimba logo .

INDEX SIMPLU .

Probabil m-am exprimat gresit,ceea ce vroiam sa spun este ca nu e ceva nou :)

a lot of bla bla bla...

6 hours ago, Needless said:

Schimba logo .

INDEX SIMPLU .

btw gg inseamna good game

Nu sunt vizibile la guest

Edited by unknown

Nu vad rostul acelui index. Este pus degeaba. Nu am inteles care e treaba cu textul "GG" de pe index.
Vad ca ati trecut pe IPB 4 si asta ma bucura insa trebuie sa modifici acel text de sus:

Welcome to Veizor Forum

Titlurile care apar in dreapta de la topicuri nu se vad calumea, sunt foarte inghesuite acolo.

Eh,asa mai merge. Aspectul imi place foarte mult,insa sunt cateva lucruri care dupa parerea mea trebuiesc schimbate cum ar fi:

• Nu vad rostul mesajului si butoanelor pentru guest deoarece mai exista alte doua. In loc de alea,ai putea incerca un logo potrivit.
  • Butonul "Activitate" dupa parerea mea ar da mai bine in partea stanga.
  • Mi se pare mie,sau lipsesc statisticele mesajelor totale?

a lot of bla bla bla...

21 hours ago, Alexandru C. said:

Eh,asa mai merge. Aspectul imi place foarte mult,insa sunt cateva lucruri care dupa parerea mea trebuiesc schimbate cum ar fi:

• Nu vad rostul mesajului si butoanelor pentru guest deoarece mai exista alte doua. In loc de alea,ai putea incerca un logo potrivit.
  • Butonul "Activitate" dupa parerea mea ar da mai bine in partea stanga.
  • Mi se pare mie,sau lipsesc statisticele mesajelor totale?

da am trecut pe ips 4 , arata mai bine dar si foloseste mai multe resurse oricum ca tema am ales carbon si vreau sa o editez.

Salutare, am observat ca ai facut schimbari pe forum, dar index-ul a ramas la fel.
Tot nu am inteles care este faza cu textul acela de acolo "GG".
Sugerez sa scoateti index-ul pana gasiti sau pana faceti altul. Ar da bine si fara index comunitatea.
Noua tema.
Logo-ul este acceptabil, cat de cat.
Nu prea imi place footer-ul, acea poza de la Discord e cam deprimanta, la fel si acel gri deschis de pe bara.
Cred ca background-ul forumului ar trebuii schimbat, nu este prea atragator.
Userinfopanel-ul este simplu si e ok asa cum este, parerea mea.
Am observat ca atunci cand pui un avatar forumul ti-l redimensioneaza si ii strica calitatea. Aici mai trebuie sa faceti niste setari.
Am vazut ca aveti acea chestie cu validarea prin mail. Nu stiu ce sa zic de asta, mie personal nu imi place.

• Upvote 1

16 minutes ago, HazZaRD said:

Salutare, am observat ca ai facut schimbari pe forum, dar index-ul a ramas la fel.
Tot nu am inteles care este faza cu textul acela de acolo "GG".
Sugerez sa scoateti index-ul pana gasiti sau pana faceti altul. Ar da bine si fara index comunitatea.
Noua tema.
Logo-ul este acceptabil, cat de cat.
Nu prea imi place footer-ul, acea poza de la Discord e cam deprimanta, la fel si acel gri deschis de pe bara.
Cred ca background-ul forumului ar trebuii schimbat, nu este prea atragator.
Userinfopanel-ul este simplu si e ok asa cum este, parerea mea.
Am observat ca atunci cand pui un avatar forumul ti-l redimensioneaza si ii strica calitatea. Aici mai trebuie sa faceti niste setari.
Am vazut ca aveti acea chestie cu validarea prin mail. Nu stiu ce sa zic de asta, mie personal nu imi place.

Personal sa iti zic , daca iti scotii validarea prin email faci o mare prostie