Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,ieri am testat o placa video a unui prieten pe calc meu deoarece la el nu primea semnal video la monitor,am scos placa mea am bagat placa lui si nici la mine nu dadea semnal video la monitor apoi am bagat din nou placa mea video si nu primeste curent,care ar fi cauza?? calc merge pe placa integrata acum,am placa de baza gigabyte h97m-d3h

• Moderators
Posted

Ce placa de video are prietenul tau? Are nevoie de conectoare in plus de 6 sau 8 pini?

Exista o posibilitate sa-ti fi ars slotu PCI-E din cauza ca GPU-ul care ai conectat sa aiba nevoie de mult mai multa putere, normal un GPU mai puternic are nevoie de cablurile de conectoare de 6 sau 8 pini, arata de genu:

0XXJuyA.jpg

Daca GPU-ul avea nevoie de astea pentru o cerinta minima de putere si ele nu erau conectate s-ar putea sa fi incercat sa preieie mult prea multa putere prin slotu PCI-E direct si sal fi ars din cauza ca a trecut limitele maxime de putere.

Conectoarele alea se conecteaza la ceva ce arata de genu:

gtx480_power_connectors.jpg

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Asta nu prea arata bine, ai incercat sa pui GPU-ul tau pe alt slot PCI-E avand in vedere ca ai inca un slot jos de tot care din pacate ruleaza la X4 inloc de X16?

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.