Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am intrat pe youtube sa iau un banner si cand dau click pe link ma duce pe un site sa dau download now iar cand dau download now imi da asta imgur.com/a/H6aCp si nu pot downloada, ce sa fac?

Ma scuzati daca nu este categoria corecta, sunt nou si ...

Posted

Dupa cum vezi, sus de tot apare Premium Content. Pentru a putea descarca ce doresti tu, trebuie sa completezi un formular de acolo ( asa ceva costa bani ), deci mai bine iti iei gandul de la asa ceva.

Posted (edited)

trebuie sa completezi un survey pentru a downloada acel fisier .psd

incearca sa iei alt template

Edited by Zx. Andrew

Foloseste-mi orice lucrari sau siteuri/scripturi vrei dar pastreaza copyrightul.

• Moderators
Posted

nu prea are legatura cu website review... mutat la o alta categorie ...de probleme.

PS: ai grija sa nu fie un virus, asa intra malware-ul in calculator. apasand pe link-uri pe care n-ai mai fost, si care iti ridica tot felul de pop-up-uri.

Posted

Salut,

de obicei cand vezi butoane mari cu download now,e fake si te duce pe alte site-uri,verifica bine daca langa acel buton mare,este un text ca astea "Download now" / "Download (numele fisierului)". Daca da,apesi pe ele,posibil sa fie alea,daca nu,incearca sa instalezi adblock,sa accesezi iar pagina cu acel buton si daca te duce iar pe pagina cu sondaje,inseamna ca e facut anumea.

a lot of bla bla bla...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.