Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Cristian # said:

IPS Community Suite 3.4 > Skins

Invision Power Board 3 > Skins

Ma uit si eu pe aici dar nu prea imi plac asa... e asta de la www.onegame.ro misto dar nu stiu sa o iau :)))

Posted
2 minutes ago, bEnZ said:

Ma uit si eu pe aici dar nu prea imi plac asa... e asta de la www.onegame.ro misto dar nu stiu sa o iau :)))

www.onegame.ro ESTE OF NU VEZI!

SI in plus de pe webflake sint cele mai frumoase teme care le vezi!!Vezi ca trebuie sa fie si o tema care sati placa

Posted
2 minutes ago, Br00KLyN said:

www.onegame.ro ESTE OF NU VEZI!

SI in plus de pe webflake sint cele mai frumoase teme care le vezi!!Vezi ca trebuie sa fie si o tema care sati placa

E on, cand intri pe www.ongame.ro dai pe " forum " si iti intra pe forum.

Posted
5 hours ago, bEnZ said:

E on, cand intri pe www.ongame.ro dai pe " forum " si iti intra pe forum.

Daca cauti tema pe invision-virus sau webflake o gasesti, ei au modificat maintitle si mici elemente, in rest este tema identica postat pe acele 2 siteuri + ai postat in sectiunea de probleme iar asta nu este o problema.

Posted (edited)

http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/1228-ustrike-v10-fosta-tema-area-games/

http://invision-virus.com/forum/index.php/files/file/1167-tema-redplay/

Greu tare să cauți pe net.

Tot ce au făcut ei au fost să modifice una din temele astea, iar modificările au constatat în:

-Maintitle

-Branding

-Logo

-Câteva culori

Edited by ZEW

"Sufletele cele mai întunecate nu sunt cele care aleg să existe în iad, ci acelea care aleg să evadeze și se mută în tăcere printre noi." - Samuel Loomis (Halloween)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.