+leonardo23 Posted February 6, 2017 Report Posted February 6, 2017 Buna ziua draga comunitate PCTroubleshooting ! Tin sa va informez ca am ajuns sa fiu gradu de membru, deoare am renuntat la proiectul "expertgame". Nustiu daca o duce mai bine fara mine sa nu, sau daca cunoasteti aceasta comunitate, as dori o parere despre comunitatea din prezent. Tin sa mentionez ca comunitatea are peste 100 de zile de cand e deschisa. Link: http://www.expertgame.ro Multumesc pentru pareri/critici, tin sa mai mentionez ca nu este tema mea, stiu e a lui gadeas, si s-a schimbat tema dupa ce am plecat.(adica nu eu am pus acea tema a maestrului "gadeas") 1
Zx. Andrew Posted February 6, 2017 Report Posted February 6, 2017 (edited) despre index: - cam gol primul navbar - mai bine scoti muzica, sincer pe mine m-a enervat - la soclial doar un link pentru cat spatiu ocupa.. despre forum: - pe expert game default (import): - prea multe culori, ba verde, ba albastru, ba rosu - erorile le poti vedea si tu: http://i.imgur.com/dPDEO0w.png - apare copyright de 2 ori - pe cealalta: - erorile le poti vedea si tu: http://i.imgur.com/DHKJZGI.jpg - pe amandoua: anuntul ala deasupra shoutboxului, prea multe culori, pe cat de important chiar prea saritor la ochi sfat: foloseste-te de hostul tau nu importa de pe alte siteuri resurse Edited February 6, 2017 by Zx. Andrew 2 Foloseste-mi orice lucrari sau siteuri/scripturi vrei dar pastreaza copyrightul.
+leonardo23 Posted February 6, 2017 Author Report Posted February 6, 2017 13 minutes ago, Zx. Andrew said: despre index: - cam gol primul navbar - mai bine scoti muzica, sincer pe mine m-a enervat - la soclial doar un link pentru cat spatiu ocupa.. despre forum: - pe expert game default (import): - prea multe culori, ba verde, ba albastru, ba rosu - erorile le poti vedea si tu: http://i.imgur.com/dPDEO0w.png - pe cealalta: - erorile le poti vedea si tu: http://i.imgur.com/DHKJZGI.jpg - pe amandoua: anuntul ala deasupra shoutboxului, prea multe culori, pe cat de important chiar prea saritor la ochi sfat: foloseste-te de hostul tau nu importa de pe alte siteuri resurse Da, la tema mea puteai sa nu dai, a fost lasata de izbeliste, nu sa mai uploadat fisierul in care erau imaginile alea si da... De aia si erori, multumesc de parere si de timpul acordat acestei pareri.
Zx. Andrew Posted February 6, 2017 Report Posted February 6, 2017 2 hours ago, leonardo23 said: Tin sa mai mentionez ca nu este tema mea, stiu e a lui gadeas, si s-a schimbat tema dupa ce am plecat.(adica nu eu am pus acea tema a maestrului "gadeas") pai si de ce tie scrie 'Theme design by .K1ddu 2 Foloseste-mi orice lucrari sau siteuri/scripturi vrei dar pastreaza copyrightul.
+leonardo23 Posted February 6, 2017 Author Report Posted February 6, 2017 1 hour ago, Zx. Andrew said: pai si de ce tie scrie 'Theme design by .K1ddu Ai dat pareri la 2 teme :D, aia cu k1ddu, el o "creato"./editato Cealanta, era amea, poate nu era chiar super, da macar era optimizata pe sistemele site-ului, care acum k1ddu isi bate capu cu ele.
Zx. Andrew Posted February 6, 2017 Report Posted February 6, 2017 deci stai ca nu inteleg ai 2 teme pe site, una a ta, una a lui k1ddu si una a lui gadeas? Foloseste-mi orice lucrari sau siteuri/scripturi vrei dar pastreaza copyrightul.
+leonardo23 Posted February 6, 2017 Author Report Posted February 6, 2017 8 minutes ago, Zx. Andrew said: deci stai ca nu inteleg ai 2 teme pe site, una a ta, una a lui k1ddu si una a lui gadeas? Nu, sunt 2 teme, aia a lui k1ddu(aparent), e un mic edit de la tema maestrului "gadeas", nu e greu de inteles.
Zx. Andrew Posted February 6, 2017 Report Posted February 6, 2017 pai si de ce scrie 'Theme design by K1ddu' nu 'Theme edited by k1ddu' Foloseste-mi orice lucrari sau siteuri/scripturi vrei dar pastreaza copyrightul.
+leonardo23 Posted February 6, 2017 Author Report Posted February 6, 2017 Place lui sa fie alcumva, oricum, ai si tu dreptate.
+Al3x Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator at webmaster@expertgame.ro to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. 1 DevilArena.Ro | Live The Game With Us Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.
DeNyS. Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 Index Index-ul respectiv l-am văzut pe gta-mp.ro; nu știu dacă este 'plagiat'. Despre index, făcut rău. Ca structură, culori și link-uri. Forum Logo urât, prost făcut. Curcubeu pe forum; alege doar o culoare. In general nu e o comunitate frumoasă. 1
+leonardo23 Posted February 7, 2017 Author Report Posted February 7, 2017 5 hours ago, DeNyS. said: Index Index-ul respectiv l-am văzut pe gta-mp.ro; nu știu dacă este 'plagiat'. Despre index, făcut rău. Ca structură, culori și link-uri. Forum Logo urât, prost făcut. Curcubeu pe forum; alege doar o culoare. In general nu e o comunitate frumoasă. Mereu am urat logo-ul, cat despre curcubeu, nustiu la ce te refereai. 15 hours ago, Al3x said: Internal Server Error The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator at webmaster@expertgame.ro to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error. More information about this error may be available in the server error log. Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. Uneori mai face chesiti din astea din cate am observat eu, nustiu ce i-au facut. Un Minut maxim si iti merge(Ipoteza).
+Al3x Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 Schimbati fram gazduirea web te ajut eu cu restaurarea la backup DevilArena.Ro | Live The Game With Us Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.
+leonardo23 Posted February 7, 2017 Author Report Posted February 7, 2017 1 hour ago, Al3x said: Schimbati fram gazduirea web te ajut eu cu restaurarea la backup Ti-as fi dat like dar nu pot, i-am comunicat fondator-ului, ai mare dreptate in ceea ce spui. Nota: " Imi place site-ul tau, dar ia in serios ce a spus Dan O. :> "
+Al3x Posted February 7, 2017 Report Posted February 7, 2017 2 hours ago, leonardo23 said: Ti-as fi dat like dar nu pot, i-am comunicat fondator-ului, ai mare dreptate in ceea ce spui. Nota: " Imi place site-ul tau, dar ia in serios ce a spus Dan O. :> " stai linistit inteleg e parerea lui nu ma deranjeaza dami pm cu idul tau de skype poate o sa avem nevoie de schimb de pareri sau de ajutor!! 1 DevilArena.Ro | Live The Game With Us Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.
Moderators Dan O. Posted February 8, 2017 Moderators Report Posted February 8, 2017 Stii cum e cu parerile astea nu ? Parerile sunt ca gaurile din fund. Toata lumea are cate una, dar daca ai mai mult de una, lucrurile devin..murdare..si put. 1
+leonardo23 Posted February 9, 2017 Author Report Posted February 9, 2017 14 hours ago, Dan O. said: Stii cum e cu parerile astea nu ? Parerile sunt ca gaurile din fund. Toata lumea are cate una, dar daca ai mai mult de una, lucrurile devin..murdare..si put. Mereu ai fost o inspiratie pentru mine, inteleg perfect. Oricum aparent am revenit in staff dar nu ai voie sa fac mare "lucru". Cred ca parerea poate fi inchisa, deoarece nu prea se mai comenteaza aici.
+HazZaRD Posted February 10, 2017 Report Posted February 10, 2017 Cand am intrat m-am si speriat datorita muzicii de pe index. Mi se pare o prostie. Daca ascult muzica si personal intru si imi incepe alta melodie acolo si se aud ambele melotii dau X la tot. Nici macar nu ai de unde sa o opresti ca sa cauti in liniste pe index, trebuie sa opresti ce asculti tu sau boxele. Index-ul mi se pare cam gol, ai doar link spre forum si atat, nimic mai mult. Logo-ul se vede urat fiind mic. Partea cu Sprijin si Descarca mi se pare ok, acolo imi place. Nu inteleg de ce jos, ai pus Despre noi pe mijlocul paginii si ai lasat liber in stanga. Dupa ce ca este in mijloc mai este si cat un patrat. Cum am intrat pe forum am primit o mare eroare: Imagini lipsa, eroare la promenu, nimic bun. Mai exista si mesajul asta in index:Intra pe rpg.rzx-gaming.ro, acolo va fi anuntat cand forumul este functional Sincer iti zic, tot ce imi place este imaginea de pe fundal. 1 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now