Jump to content

Eroare autentificare in aplicatia Email cu Yahoo!?

Recommended Posts

Posted

Yahoo! m-a tot zapacit sa-mi schimb parola, si astazi am decis sa o schimb (mai mult fortat). Totul bine si frumos, pana cand am in aplicatia standard de Email de pe telefonul meu cu Android nu mai putea comunica cu serverele Yahoo! desi am actualizat parola. Mai mult, am primit un email de la Yahoo! care zice cam asa:

Momentan, nu va puteti autentifica la contul dvs. din aplicatii care nu intrunesc standardele oderne de securitate (de exemplu, versiuni mai vechi ale aplicatiilor de email si calendar, precum OutLook). Va recomandam ferm sa faceti trecerea la aplicatiile Yahoo Mail si sa eliminati contul din toate celelalte aplicatii mai putin securizate.

Tot ce am facut a fost sa schimb parola obligat fiind de Yahoo (altfel nu mai puteam accesa email-ul).
Ce este de facut ca sa pot folosi in continuare aplicatia standard de pe Android?

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

• +robotboy changed the title to Eroare autentificare in aplicatia Email cu Yahoo!?

Posted

Dupa procesul de schimbare a parolei, Yahoo! iti vine in intampinare cu o optiune care nu mai permite autentificarea de pe dizpositive "mai putin securizate". Este bifata by default si daca nu o debifezi asta este rezultatul :P.

Pentru a te putea autentifica in continuare de pe aplicatia standard de Email trebuie sa accesezi: https://login.yahoo.com/account/security#other-apps si sa bifezi optiunea "Permiteti aplicatiile care utilizeaza autentificari mai putin securizate".

TemRAoM.png

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 month later...
Posted

eu patesc alta treaba... daca vreau sa ma loghez de pe alte calculatoare, ma pune sa imi completez nr de telefon (renunt la chestia asta de fiecare data). nu stiu, nr de telefon e cam mult de dat asa peste tot...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.