x T r e m e R Posted February 21, 2017 Report Posted February 21, 2017 Salutare PCT! Rog frumos baietii / fetele care se pricep in PhotoShop daca mi-ar putea creea si mie un banner pentru forum. Bannerul as vrea sa arate ca acesta: Unde scrie "BNY" sa fie scris "G-WORLD" iar la "WE MAKE THE DIFERENCE" lasati asa.
+HazZaRD Posted February 21, 2017 Report Posted February 21, 2017 Nu se accepta cereri in care se copiaza materiale de pe alte site-uri. Cererea trebuie sa fie adaptata la nevoile celui care deschide topicul, fara a copia alte lucrari de pe alte site-uri.
x T r e m e R Posted February 21, 2017 Author Report Posted February 21, 2017 (edited) Daca vreti, puteti sa o faceti si in felul acesta: In loc de "DiaVoLa" sa scrie "GAME" iar in loc de "Community" sa scrie "WORLD". Va rog frumos macar una din aceste 2 sa imi faceti si mie ( daca puteti, puteti sa le faceti si pe amandoua ). @HazZaRD, am vazut si alte postari daca tot la fel ca mine au facut, macar puteai sa ma ajuti si pe mine, nu cred ca ti-am cerut imposibilul Edited February 21, 2017 by x T r e m e R
Minions Posted February 22, 2017 Report Posted February 22, 2017 ti-am facut eu ceva sper sa iti placa. Nu am folosit fonturile de la imaginile cerute am folosit alte fonturi http://pctroubleshooting.ro/ Locul unde gasesti tot ce ai nevoie. Toti diferiti dar uniti
Recommended Posts