Jump to content

Recommended Posts

Posted

Merge mai bine schimbarea primei culori a gradientului in 10-15 frame-uri,ar iesi super!

Eu zic ca merita schimbat logo-ul :)

Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !

Posted

Gaby schimba si tu logo-ul forumului cu acela de la m0d.82 ca este mai interesant :D ...sau cel putin asa mi se pare mie...se pare ca si ceilalti zic la fel :crazy:

" N-am, pleacă ! "

• 1 month later...
Posted

il voi schimba in curand. ma mai gandesc la ceva modificari. :book::type:

de ce nu organizezi un concurs pe tema asta? daca tot exista o sectiune de grafica, unde sunt si tutoriale, hai sa vedem daca userii de aici au si invatat cate ceva in domeniu. poti sa oferi ca premiu un backlink sau banner sau orice altceva... quid pro quo.

Produc lectii si tutoriale Photoshop din cand in cand.

Posted

Ar fi o idee interesanta

Utilizatorii forumului PCT sa creeze un logo cat mai in tema cu forumul,si sa le posteze intr-o sectiune stabilita de Gaby.

Dupa ce s-au postat toate logourile(care vor avea o data fixa de postare,stabilita de Gaby) vor primi voturi de la toti userii,dar NU veti avea voie sa vi le votati pe ale voastre

Castigatorul va pune semnatura lui pe logo,iar acesta va fi pus pe forum(eventul vreun premiu,daca vrea Gaby)

E o idee buna, NU imi apartine, este a lui Scorillo, eu doar am dezvoltat-o

" N-am, pleacă ! "

Posted

Mie unul imi place propunerea lui RaPPy si Scorillo si le sustin ideea si propunerea lor.as dori ca si Gaby sa isi zica parerea si sa spuna daca e de acord si el sau nu si ce considera.

• 2 weeks later...
Posted

ar mai prinde viata forumul!

nu are nici o legatura . eu abia am observat acea animatie ,oricum e mult mai buna decat cea actuala.

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.