Jump to content

Recuperare date cu EaseUS Data Recovery Wizard Pro - castiga o licenta


gaby

Recommended Posts

Nu de putine ori dorim recuperarea anumitor fisiere (de la poze, documente Word, Excel, Powerpoint si pana la muzica, filme sau arhive) sterse intentionat, din greseala sau in urma infectiei cu virusi, iar acest lucru nu mai este de cativa ani un lux. Acum, recuperarea datelor de pe un spatiu de stocare (eu o sa fac referire in acest articol la Hard Disk) poate fi facuta de acasa, iar in cele mai multe cazuri rezultatul acestei operatii este determinata de aptitudinile software-ului utilizat.

Unul dintre cele mai eficiente programe cu care va puteti recupera datele sterse sau pierdute este EaseUS Data Recovery Wizard, a carui versiune PRO am fost invitat sa o testez.

Procedura de instalare a programului este standard (se ruleaza executabilul, acceptam termenii si conditiile, alegem calea unde dorim sa instalam programul si asteptam finalizarea procesului), drept pentru care consider ca nu este cazul sa intru in detalii suplimentare. Odata ce l-am instalat si rulat, va trebui sa alegem tipul/tipurile de fisiere pe care dorim sa le recuperam:

rs7fxLt.png

Asa cum se poate observa din imagine, EaseUS Data Recovery Wizard poate recupera imagini (.jpg, .png, .bmp si alte extensii), fisiere audio (.mp3, .wma, si alte extensii), documente (Word, Excel, PDF, etc.), fisiere video, email-uri si diverse alte fisiere.
Pentru a optimiza procesul de analiza si recuperare va recomand sa selectati doar tipul de fisier pe care doriti sa-l recuperati!

Pasul urmator este selectarea locatiei (Drive-ului) de unde ati pierdut datele, urmand a apasa butonul Scan:

YaDVCc6.png

Se va realiza o scanare rapida a drive-ului ales, dupa care veti putea previzualiza toate fisierele recuperabile, unul cate unul. Daca nu au fost gasite fisiere, sau rezultatele nu sunt multumitoare atunci efectuati si o scanare exhaustiva (Deep Scan).

mVGsTgo.png

Acest tip de scanare este mult mai lenta si poate dura in functie de cantitatea de fisiere ce au circulat prin pistele si sectoarele hard disk-ului, chiar si cateva ore:

vMsUYtW.png

Odata ce procesul de scanare s-a finalizati, veti putea previzualiza toate fisierele recuperabile, unul cate unul. Selectati-le pe cele dorite a fi recuperate dupa care dati click pe butonul "Recover". Foarte important este sa nu salvati datele pe acelasi mediu de stocare (HDD) ci pe un altul (HDD, HDD Extern, Stick USB). Ignorarea acestei recomandari poate avea ca rezultat pierderea definitiva a fisierelor!.

cGwdFRN.png

P.S: Versiunea EaseUS Data Recovery Wizard Free poate recupera maxim 2GB de date pe sesiune, in timp ce cu EaseUS Data Recovery Wizard Pro nu exista limitari in ceea ce priveste cantitatea de fisiere ce se doresc a fi recuperate.

CONCURS – Castiga o licenta EaseUS Data Recovery Wizard Pro!
Avem de dat 2 licente EaseUS Data Recovery Wizard Pro in valoare de 140$. Tot ce trebuie sa faceti pentru a va inscrie in concurs este sa dati un share acestui articol pe Facebook si lasati aici un comentariu prin care sa ne spuneti de ce doriti acest software sau sa ne povestiti o intamplare amuzanta/trista despre pierderi de date.

Castigatorii vor fi alesi pe 31 martie 2017 prin intermediul random.org sau direct, daca vedem vreo poveste extrem de buna.

Multumiri http://www.easeus.com/

Succes :pct2: !

  • Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

  • gaby changed the title to Recuperare date cu EaseUS Data Recovery Wizard Pro - castiga o licenta
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.