HightR4g Posted March 11, 2017 Report Posted March 11, 2017 Salutare, exista un hock pentru inchiderea topicurilor vechi de pe un forum, dupa un anumit timp sa se inchida topicurile inactive sau ceva de genul.
Moderators gadeas Posted March 12, 2017 Moderators Report Posted March 12, 2017 13 hours ago, Needless said: Nu , nu exista asa ceva . Dar (M34) Close Old Topics 1.1.0 ce face oare? Il gasesti pe site-uri dubioase care PCTroubleshooting nu sustine. 2 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
DeNyS. Posted March 23, 2017 Report Posted March 23, 2017 1 hour ago, Alexandru<3 said: pe care* Nu mai răspunde aiurea prin topicuri, mai ales prin topicuri din 2014. Data viitoare ori dai un răspuns care să ajute omul sau daca nu, nu mai răspunde aiurea să corectezi tu lumea. Deja ai inceput să faci post-hunt și off-topic la greu.
Alexandru C. Posted March 23, 2017 Report Posted March 23, 2017 1 hour ago, Alexandru<3 said: pe care* Data viitoare, ai direct suspend. Nu a fost nici o greșeală nici nimic, ai făcut anumea, și mi se pari foarte arogant și antipatic deja... Dar înafară de asta, să știi că este scris foarte corect, informează-te. Acum să vedem @gadeas dacă te va ierta 2 a lot of bla bla bla...
Moderators gadeas Posted March 23, 2017 Moderators Report Posted March 23, 2017 1 hour ago, Alexandru C. said: Data viitoare, ai direct suspend. Nu a fost nici o greșeală nici nimic, ai făcut anumea, și mi se pari foarte arogant și antipatic deja... Dar înafară de asta, să știi că este scris foarte corect, informează-te. Acum să vedem @gadeas dacă te va ierta Meh, nu ma cunoaste, nici nu ma supar pentru chestii de genu. Avand in vedere ca am 0 ore de scoala in Romania, eu zic ca e ok si normal sa scap sau sa scriu ceva incorect. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now