OcC Posted March 14, 2017 Report Posted March 14, 2017 Care este codul pentru acest Hover, si cum/unde il pot aplica ? Multumesc anticipat!
Moderators gadeas Posted March 15, 2017 Moderators Report Posted March 15, 2017 21 minutes ago, OcC said: Prea greu ? Nu, prea putine informatii. Eu totu ce vad dintr-o poza este o iconita inclinata 30º, ti-as putea da solutia sa deschizi cu Photoshop iconita care vrei sa pui si s-o rotesti 30º in partea care doresti, dar probabil nu vrei aia. Ori postezi un video, ori explici detalii despre ce-a ce face iconita cand pui mouse-ul pe ea. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
OcC Posted March 16, 2017 Author Report Posted March 16, 2017 (edited) Am specificat "Hover" Numai ca acolo este si un efect de rotatie . Edited March 16, 2017 by OcC
Moderators gadeas Posted March 16, 2017 Moderators Report Posted March 16, 2017 La css-ul de la iconita normala trebuie adaugat: -webkit-transition: transform 0.3; transition: transform 0.3s; Si la aceasi stil CSS doar ca la elementu cu :hover (daca nu ai, il creezi) elementu:hover Si inauntru adaugi: -webkit-transform: rotate(30deg); transform: rotate(30deg); Sau cate grade vrei. Mai multe detalii despre elementele de mai sus: https://robots.thoughtbot.com/transitions-and-transforms PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Needless Posted March 19, 2017 Report Posted March 19, 2017 Ăla e font awesome, prima dată adăugă font awesome şi după joacă-te cu codurile de la gadeas, şi învaţă să-te exprimi, abia am înţeles ce vrei să faci.
OcC Posted March 19, 2017 Author Report Posted March 19, 2017 Imi pare rau dar nu sunt genul sa scriu in topic HELLLLLLP PLSSSSSSSS etc. Am specificat din punctul meu de vedere foarte clar. Care este codul pentru acest Hover, si cum/unde il pot aplica ? Explicatie: Codul pentru acel hover: Adica cand dai cu "cursorul" peste acea iconita se intoarce 180º de doua ori, iar a treia oara ramana inclinata la 30º Aplicarea lui: Unde trebuie sa scriu acel cod, in ce template html/css (locatia lor) Iconita: Iconita stiu ca este fortawesome dar nu stiu unde trebuie scriu acel cod in ce template html Exemplu: <i class="fa fa-steam" aria-hidden="true"></i>
Moderators gadeas Posted March 19, 2017 Moderators Report Posted March 19, 2017 Codurile CSS in mod normal, la IPB nu se introduc intrun fisier HTML, ci fisiere CSS. Aici fiind vorba de IPB 3, ipb_styles.css daca nu ma insel. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
OcC Posted March 19, 2017 Author Report Posted March 19, 2017 Pentru css m-ai lamurit si acuma pentru <i class="fa fa-steam" aria-hidden="true"></i> in ce template introduc acest cod, cum dau id-ul categoriei ?
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now