Jump to content

Recommended Posts

Posted

daca deschid acest topic in locul gresit, rog un moderatorul sau admin sa ma indrume in acest sens si sa-l mute (daca este cazul). voiam sa ma consult cu voi in legatura cu o chestie pe care am patit-o duminica seara cu contul meu Paypal. Nu stiu prin ce minune sau gand inteligent, dar mi-am facut doua conturi de pe doua adrese diferinte, dar doar unul folosesc cand am nevoie. ideea este ca duminica, primesc un email pe yahoo in care mi se spune ca, contul meu aferent adresei de yahoo a fost accesat din SUA si sa intru sa imi schimb pe acolo diverse informatii. parola nu mai mergea sau poate pur si simplu o uitasem eu. m-am chinuit sa intru in cont, mi-am schimbat parola si cand sa ma loghez... zbag, nu se poate, ai incercat de prea multe ori. nu stiu prin ce minune sa imi fie accesat contul pentru ca stiu sigur ca pe ala nu l-am folosit niciodata la tranzactii. mail-urile astea sunt pe bune sau spam? nici nu stiu ce cont am lipit in contul ala... voiam sa intru sa-l sterg eventual.

• Moderators
Posted

Trebuie de urgenta sa apelezi la serviciile de securitate de la PayPal. Sa faci ticket sau ce e nevoie. Cel mai probabil ai apasat pe un link de phising.

• gaby changed the title to Problema autentificare cont Paypal!?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.