KnowN Posted March 23, 2017 Report Posted March 23, 2017 salut am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv .. la tema mea de pe IPB 3.4.9 uitati problema in imaginile urmatoare :
Moderators gadeas Posted March 23, 2017 Moderators Report Posted March 23, 2017 Pe alta tema e la fel? Daca nu, atunci problema e de la tema si nu prea avem cum sa aflam ce ai facut pentru a strica aia din detaliile oferite. Problema poate fi de la mai multe variante. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
KnowN Posted March 23, 2017 Author Report Posted March 23, 2017 aceasta tema nu este facuta de la 0 de mine este de la 40% ..
DeNyS. Posted March 23, 2017 Report Posted March 23, 2017 Atunci când ai băgat tema, inainte să incepi s-o modifici avea eroarea asta la temă? Dacă nu o avea, ai umblat tu, insă, dacă nu avea atunci este direct de la temă. A da, dacă ai modificat-o tu (pune că nu era eroare la temă inainte) incearcă să ștergi toate codurile pe care le-ai adăugat și dăți seama unde ai greșit.
KnowN Posted March 24, 2017 Author Report Posted March 24, 2017 se redimensioneaza dupa ce semnatura are cel care trimite mesajul ..
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now