Jump to content

Cost schimbare cauciucuri la Avia Motors?

robotboy

Recommended Posts

Pentru ca am cautat sa gasesc un pret orientativ pentru schimbarea cauciucurilor de iarna cu cele de vara (sau invers) la Avia Motors, adica la dealer-ul autorizat Skoda din Bucuresti, si nu am gasit niciun raspuns, am decis sa creez aici un topic (chiar daca este forum IT) in care sa ofer raspunsul. Raspunsul l-am aflat in urma discutiilor cu unul dintre reprezentatii Avia Motors responsabili cu programarea masinilor in service: 150 de lei.

Poate ca va intrebati de ce m-as duce sa schimb cauciucurile in reprezentanta, si nu o fac la nea' Costica, la vulcanizarea din cartier, ca doar nu trebuie decat sa desfaca niste suruburi (plus punerea pe janta si echilibrarea). Ei bine, tocmai mi-am cumparat niste jante OEM (prin Avia) si ma gandeam ca daca tot trebuie sa le ridic de la ei, sa fac montajul tot acolo, in cazul in care diferenta de pret nu e enorma. Trebuie sa mentionez ca inlocuirea cauciucurilor de vara cu cele de iarna am facut-o la nea' Costica, si pretul a fost de 70 de lei (toate 4).

Dimensiunea rotilor despre care vorbesc este 185/60/R14. Posibil ca pentru roti mai mari sa fie si taxa mai mare, dar macar acum avem un reper.

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

• gaby changed the title to Cost schimbare cauciucuri la Avia Motors?

Nu conteaza dimensiunea rotilor. Pretul este acelasi si pentru R14 si pentru R17...
Daca faci o tura prin majoritatea cartierelor din Bucuresti o sa gasesti zeci de afise/placute cu "Schimbare anvelope, pere 50 lei".

Eu stau in Berceni (zona Piata Sudului) si am gasit pe-aici aprox. 5 vulcanizari/spalatorii care au aparatura.
P.S. La Aparatorii Patriei mai gasesti cateva service-uri mai mari, care se ocupa cu asa ceva (vanzare/echilbrare/schimbare)

" N-am, pleacă ! "