Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut , vreau sa incep sa lucrez in 3dmax si as vrea sa cumpar placa asta :http://m.cel.ro/placi-video/placa-video-gigabyte-geforce-gtx-1050ti-oc-4gb-gddr5-128bit-pMio6MDAn-l/ , credeti ca e ok pentru program sau daca e ok cat m-ar tine ? Si mai am o intrebare , placa necesita o sursa  de la 300W in sus , si nu stiu cum sa mi dau seama cat are a mea , tot ce scrie pe spatele carcasei e 120V 5A 12V . Multumesc mult !

Posted

Salutari! Sa citesti atent tabelul de pe sursa, e trecut cat scoate maxim undeva jos. Sau poti cauta pe Google seria trecuta pe eticheta.

PSU_label.png

• gaby changed the title to Recomandare placa video pentru 3D MAX?
Posted

Placa ar trebui sa fie ok. Vezi si celelalte specificatii: https://knowledge.autodesk.com/support/3ds-max/troubleshooting/caas/sfdcarticles/sfdcarticles/System-requirements-for-Autodesk-3ds-Max-2017.html

P.S: Pentru modelare grafica si randari de obicei se recomanda placile Nvidia Quadro.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted (edited)

In momentul de fata am o vechitura de amd , mai exact radeon x1600/x1650 series . Nu stiam asta despre cel.ro , te referi ca nu le ofera deloc sau scad din ea , de ex de la 36 de luni la 12 ?

Edited by Robert Anghel
Posted

@gaby Gama Quadro se foloseste in general pentru proiectare asistata de calculator (CAD – Computer Aided Design).
Pentru 3D max iti trebuie o placa video cu multe nuclee CUDA.

@Robert Anghel daca vrei ceva bun, cauta o placa video care sa aiba peste 1000 CUDA Cores. Cea pe care ne-ai aratat-o tu are doar 768.

Arunca un ochi aici. Am facut eu o filtrare la alcile bune pentru asa ceva.

" N-am, pleacă ! "

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.