Zerefu Posted April 3, 2017 Report Posted April 3, 2017 (edited) Imi puteti da tema actuala a www.crashed.ro Edited April 3, 2017 by Zerefu
+Needless Posted April 3, 2017 Report Posted April 3, 2017 Ai citit măcar regulamentul secţiuni ? Aici nu se "cerşeşte" teme ipb.
Zerefu Posted April 3, 2017 Author Report Posted April 3, 2017 Am mai vazut topicuri de gen . Deci ..
snoop Posted April 3, 2017 Report Posted April 3, 2017 spre exemplu cineva munceste pentru o tema, dar tu o ceri free vorbeste cu detinatorii si poate cadeti la o intelegere
Minions Posted April 3, 2017 Report Posted April 3, 2017 daca e tema facuta de ei nu cred ca ti-ar dao free. 100% ca ti-o vor da pe un anumit pret. dar frate poti lua o tema si sa o editezi dupa bunul plac adica mnah nu e chiar asa complicat. mai bine decit sa ceri teme facute de alti care nu le-au postat pe net si noua ne este imposibil sa gasim tema mai bine ei si iti faci singur una proprie. sau platesti un scripter ipboard sa iti faca o tema a ta si daor ata dupa bunul tau plac http://pctroubleshooting.ro/ Locul unde gasesti tot ce ai nevoie. Toti diferiti dar uniti
Moderators gadeas Posted April 3, 2017 Moderators Report Posted April 3, 2017 Bun, asta a fost ultimu topic de cerere X tema. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts