foX Posted April 12, 2017 Report Posted April 12, 2017 Salut , am o problema..cand dau sa sterg un topic sau sa dau pinn , lock..toate astea imi apare erroarea asceasta cum pot rezolva?
0 Moderators gadeas Posted April 12, 2017 Moderators Report Posted April 12, 2017 Tema sau vrun hook a ramas in urma si trebuie updatat pentru a functiona cu versiunea IPB care o ai sau invers, IPB-ul este prea vechi si tema / hook-ul este prea nou. Un mic sfat.. citeste macar ce pune in mesaju acela, e destul de clar zic eu. Exista si Google Translate daca chiar e nevoie. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
0 foX Posted April 12, 2017 Author Report Posted April 12, 2017 1 hour ago, gadeas said: Tema sau vrun hook a ramas in urma si trebuie updatat pentru a functiona cu versiunea IPB care o ai sau invers, IPB-ul este prea vechi si tema / hook-ul este prea nou. Un mic sfat.. citeste macar ce pune in mesaju acela, e destul de clar zic eu. Exista si Google Translate daca chiar e nevoie. Ok , si ce ar trebui sa ii fac acuma?
0 Moderators gadeas Posted April 12, 2017 Moderators Report Posted April 12, 2017 Pai ori faci upgrade la tema / hook la versiunea minima care acepta versiunea IPB-ului tau actual, sau.. faci downgrade la IPB. Adica faci backup la baza de date si instalezi din nou o versiune IPB mai veche. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Question
foX
Salut , am o problema..cand dau sa sterg un topic sau sa dau pinn , lock..toate astea imi apare erroarea asceasta
cum pot rezolva?
4 answers to this question
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now