Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, am vazut pe o comunitate, ca intr-un topic, de exemplu discutii libere, cand cineva posteaza, ii apare "1 post" apoi dupa ce posteaza dupa alti useri, apare tot "1 post" pentru ca deja are post in acel topic. cum fac si eu la fel ?

Posted

Cred că te referi la "Post Count Incrementation"

Dai edit la categoria care dorești să nu primești posturi când postezi în categoria dorită.

Mergi la "Postable Settings" apoi cauți "Enable Post Count Incrementation" și selectezi NO ( Nu primești +1 dacă postezi în categoria aleasă) / YES ( Primești +1 dacă postezi în categoria aleasă )

CEhGPmp.png

cout << "-  " << "follow ur dreams << " -";

Posted
On 16.04.2017 at 11:06 PM, lewan said:

Cred că te referi la "Post Count Incrementation"

Dai edit la categoria care dorești să nu primești posturi când postezi în categoria dorită.

Mergi la "Postable Settings" apoi cauți "Enable Post Count Incrementation" și selectezi NO ( Nu primești +1 dacă postezi în categoria aleasă) / YES ( Primești +1 dacă postezi în categoria aleasă )

CEhGPmp.png

dar e pe topic, sau toata categoria? eu vreau pe topic..

• Moderators
Posted

Acea optiune cand este pe No, cand postezi un topic nou sau postezi intrun topic, nu iti va incrementa numaru de posturi.

Poti sa te gandesti ca un topic = 1 post fiindca primu post din topic este cel default care il scrii primadata, nici acela nu se va pune cand este pe No.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
7 minutes ago, Myst^ said:

am inteles. dar, la urmatorul topic mi se pune inca un post, pentru ca e topic nou, nu ?

Nu, pe întreaga categorie, că lași reply că faci topic nou nu îți pune post.

cout << "-  " << "follow ur dreams << " -";

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.