Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Am si eu nevoie de parerea voastra pentru cananul meu nou de YouTube. Momentan filmez in 480p deoarece PC-ul meu nu e performant pentru 720p. Am banner si avatar in constructie dar asta sper sa nu fie o problema. In timp o sa filmez si cu microfon!

Canal: https://www.youtube.com/channel/UC068B1pbpa9C68Jv0k6DAYQ

Primul video este un Gameplay, si vor mai urma mai multe! Rugamintea mea este sa-mi datii sfaturi despre ce sa postez, cu ce sa filmez, ce PC sa-mi cumpar si cum as putea popula canalul rapid. Multumesc!

• Upvote 1

Posted

Sfatul meu este unul din pacate negativ pentru tine, te sfatuiesc sa o lasi balta, in ziua de azi sunt foarte multe canale ce ofera videoclipurilor o calitate foarte buna, cine crezi ca s-ar abona la tine? Da, ai avea succes daca ti-ai achizitiona un calculator de gaming cu cel PUTIN vro 12GB ram, i5 si o placuta video de 2gb GDRR5 sa iti ruleze jocul lejer + sa inregistrezi videoclipuri la o rezolutie ridicata + un microfon, de asemenea bun.

Posted
11 hours ago, Tr0YB0Y said:

Sfatul meu este unul din pacate negativ pentru tine, te sfatuiesc sa o lasi balta, in ziua de azi sunt foarte multe canale ce ofera videoclipurilor o calitate foarte buna, cine crezi ca s-ar abona la tine? Da, ai avea succes daca ti-ai achizitiona un calculator de gaming cu cel PUTIN vro 12GB ram, i5 si o placuta video de 2gb GDRR5 sa iti ruleze jocul lejer + sa inregistrezi videoclipuri la o rezolutie ridicata + un microfon, de asemenea bun.

Multumesc pentru sfat.

Posted

Aici nu este zona pentru reclama ci pentru a cerere review-uri la site-uri/forumuri.
Cer mutarea acestui topic la Arhiva si avertizarea utilizatorului.

Odata ce nu ai gasit sectiune pentru reclama la canal de youtube, inseamna ca nu exista.

@Dan O. 

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.