wirTeex Posted April 21, 2017 Report Posted April 21, 2017 Salut, am instalat acum IPB si am facut o baza de date, am bagat tot si cand dau Next imi apare eroarea asta Warning: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2 "No such file or directory")
Moderators gadeas Posted April 21, 2017 Moderators Report Posted April 21, 2017 9 hours ago, BRCaineMan said: un print? Nu prea are rost, nu vei vedea mai mult decat un fundal alb cu textu. Spoiler Warning: Can't connect to local MySQL server through socket '/var/lib/mysql/mysql.sock' (2 "No such file or directory") Off: Se pare ca tot nu ai prea citit regulamentu.. On: Problema vine de la host, ori a cazut baza de date din cauza ca probabil nu a rezistat la toate inserturile care a trebuit sa faca cand s-a instalat IPB-ul. Ori a cazut din alt motiv, poti incerca sa dai un restart la host daca poti, daca nu, vorbeste cu firma de hosting sa rezolve. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now