Jump to content

Recommended Posts

Posted

De ce imi arata asa ... la  Shoutbox  

No shouts have been made in the Shoutbox, why don't you add one to get the Shoutbox started? 

Posted
2 hours ago, Dean said:

De ce imi arata asa ... la  Shoutbox  

No shouts have been made in the Shoutbox, why don't you add one to get the Shoutbox started? 

cand vad chestii de genul mor de ras :)) iti apare fiindca nu a postat nimeni in shoutbox :))=)) sa inteleg ca engleza ta e 0 ?:AreYouSerious:

Posted
14 minutes ago, Dang3r said:

cand vad chestii de genul mor de ras :)) iti apare fiindca nu a postat nimeni in shoutbox :))=)) sa inteleg ca engleza ta e 0 ?:AreYouSerious:

Pai nici pe mine nu ma lasa sa scriu in Chat...

• Moderators
Posted

Pentru ca probabil nu ai facut setarile la shoutbox pentru grupul tau sau oricare altu. Verifica permisiunile la shoutbox si cine are access sa foloseasca chat-ul.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• gadeas changed the title to Cum setez permisiunile la aplicatia Shoutbox?
Posted (edited)

Iti dau un mic ajutor .

Intri la fiecare grup adica la fiecare grad in parte pe care le ai numai nu la Guest / Validation / Banned  >> Cauta casuta IPB ShoutBox >> Apoi selectezi asta :

Can use the shoutbox? dai pe YES

Permit users to edit their shouts? dai pe YES

Permit users to delete their shouts? dai pe YES

Dar asta doar la gradele cu ACP .

Lasa un reply daca ti-am fost de ajutor , sau dai un UP ca sa stiu .

Edited by Skr!LL3x

wWw.CsRedStars.Com o comunitate veche de acum 3 ani

Va asteptam cu nerabdare !

Posted

Stiam eu ca o sa ajut pe cineva cu asta :)

Nu-i pentru ce , eu fix asa m-am luat dupa una alta si am gasit singur pana la urma ;

Pentru cei care au luat ajutor de la mn lasati un RESPECT ca sa stiu pe cine am ajutat !

Puteti da T/C pentru a nu fi SPAM in acest topic .

wWw.CsRedStars.Com o comunitate veche de acum 3 ani

Va asteptam cu nerabdare !

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.