Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut .

Am bagat azi un hook nou si din cauza lui nu se mai deschide comunitatea .

L-am sters si tot imi arata comunitatea OFFLINE , ce pot face ?

wWw.CsRedStars.Com o comunitate veche de acum 3 ani

Va asteptam cu nerabdare !

• Moderators
Posted

Ce hook ai instalat? Lasa mai multe detalii data viitoare. Si o poza cu eroarea daca exista ar fi bine, sau orice eroare din apache logs.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• gadeas changed the title to Am instalat un hook si acum comunitatea este offline
Posted

Solved.

Dar mai bine va spun , Traffic Generator era acel hook si in loc de 25 vizitatori am pus 99999 si in loc de 15 membri am pus 99998 si s-o dat offline.

Va sfaturi sa nu folositi Traffic Generator , va cade comunitatea.

• Moderators
Posted

Pai daca pui 99999 si hostu e de 4 lei, e normal sa cada. Nu va mai jucati cu valori mari daca nici macar nu stiti ce face prin spate codu :))

Plus ca sigur nu ai 99998 de membri pe comunitate, probabil a dat index out of array ca eroare ca nu gasea atatia membri de unde sa citeasca din array.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
6 hours ago, gadeas said:

Pai daca pui 99999 si hostu e de 4 lei, e normal sa cada. Nu va mai jucati cu valori mari daca nici macar nu stiti ce face prin spate codu :))

Plus ca sigur nu ai 99998 de membri pe comunitate, probabil a dat index out of array ca eroare ca nu gasea atatia membri de unde sa citeasca din array.

Mersi oricum mi-am dat seama dupa ce am bagat astea , ca era cifra mai mare ca pe forum :D

Puteti DA T.C .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.