Skr!LL3x Posted April 27, 2017 Report Posted April 27, 2017 Salut . Am intampinat o problema la forum , nustiu precis ii de la tema sau de la forum . 1. Fac un Topic ; 2. Imi arata asta ; 3. Si poftim , topic creat ; Cine poate sa ma ajute , va rog frumos ! Multumesc. wWw.CsRedStars.Com o comunitate veche de acum 3 ani ! Va asteptam cu nerabdare !
Moderators gadeas Posted April 27, 2017 Moderators Report Posted April 27, 2017 Cu tema default la fel face? Daca da, poate e de la vrun hook, aplicatie sau hostu. Da-i disable la toate hookurile / aplicatii si vezi daca mai face, daca nu, activeaza cate 1 hook si incearca pana cand vezi ca apare problema, daca nu apare, activeaza cate o aplicatie la rand si verifica la fel, probabil vei gasii problema. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Skr!LL3x Posted April 27, 2017 Author Report Posted April 27, 2017 (edited) Nu merge , le-am scos pe toate si tot asa face. Edited April 27, 2017 by Skr!LL3x wWw.CsRedStars.Com o comunitate veche de acum 3 ani ! Va asteptam cu nerabdare !
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now