PortocaLa12 Posted May 6, 2017 Report Posted May 6, 2017 (edited) Salut.. am si eu o problema... Azi dimineata mergea forumul fara nici o treaba.. dar acum cand incerc sa deschid un topic sau orice alt ceva imi apare asa : Edited May 6, 2017 by PortocaLa12 OS: Kali Linux Browser: Mozilla I lăv IT
Moderators gadeas Posted May 7, 2017 Moderators Report Posted May 7, 2017 Problemele nu apar din senin. Daca crezi ca nu ai atins nimic la configuratie tu sau alta persoana, contacteaza cu firma de hosting. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
PortocaLa12 Posted May 7, 2017 Author Report Posted May 7, 2017 8 hours ago, gadeas said: Problemele nu apar din senin. Daca crezi ca nu ai atins nimic la configuratie tu sau alta persoana, contacteaza cu firma de hosting. Le-am dat mesaj.. acum astept sa imi raspunda OS: Kali Linux Browser: Mozilla I lăv IT
PortocaLa12 Posted May 7, 2017 Author Report Posted May 7, 2017 Scuze pentru 2x post. Dar acum imi aduc aminte ca eu am umblat prin acp la cateva chesti... Acum imi apar chestiile astea aici : OS: Kali Linux Browser: Mozilla I lăv IT
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now