Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare, am si eu o intrebare , ieri am facut aceasta pagina, cum as putea face ca atunci cand scrii Www.Numeforum./administratie , sa te redirectioneze pe acea pagina

intrebare.png

Posted

Simplu . Dar cum ai instalat forumul? este direct gen www.forum.ro sau este www.nume.ro/forum?( Sa pot sa iti explic mai usor pe intelesul tau.

Posted (edited)

Intri in ftp si chiar in pagina unde te deschide,urci acel fisier, cu numele Administratie.html
Dupa accea astepti cateva secunde (dupa ce se incarca)

si dupa accea vei avea www.nume.ro/administratie

Un +rep daca te-am ajutat,te rog

Edited by robertwty

O comunitate in curs de dezvoltare,daca doresti,te asteptam cu o prezentare si o cerere grad.

Posted

Not Found

The requested URL /administratie was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the req

Nu merge

Posted
26 minutes ago, FrxDestro said:

Nu merge

Daca il ai in ftp administratie.html incearca sa cauti www.nume.ro/administratie.html

daca merge atunci schimba numele fisierului din ftp si lasa doar administratie

O comunitate in curs de dezvoltare,daca doresti,te asteptam cu o prezentare si o cerere grad.

Posted
1 hour ago, robertwty said:

Daca il ai in ftp administratie.html incearca sa cauti www.nume.ro/administratie.html

daca merge atunci schimba numele fisierului din ftp si lasa doar administratie

Tot nu merge

Posted

Asta e ultima incercare,daca nu merge , nu stiu

Intri in ftp, si in pagina unde te deschide,creezi un nou folder,pe nume administratie, si acolo adaugi acel fisier numit "administratie" si sa schimbi numele fisierului "administratie" in "index"

(bineinteles ca numele trebuie sa fie fara ghilimele :D)

• Upvote 1

Posted

Mai pe intelesul tuturor ii poti spune in felul urmator:

Descarci folderul Administratie.php pe desktop, il redenumesti in index.php, apoi creezi un folder cu numele Administratie, dupa muti fisierul index.php in folderul creat de tine Administratie, in acest moment urci folderul Administratie in FTP - public_html/

Acum acceseaza www.domeniu-tau.ro/administratie

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.