Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut ! Am revenit cu o noua problema. Deci, am reusit sa modific toate reclamele de pe acea tema, dar mai ramane doar o singura problema. Sunt in partea din stanga 2 iconite, si as dori sa le scot, cred ca trebuie sa merg prin globalTemplate, am cautat in functie de link-uri si am tot sters, dar nu mi-a dat nimic. Uitati screenshot cu acele reclame din tema.

Spoiler

IE7INdP.jpg

Va rog sa ma ajutati, multumesc anticipat !

• gadeas changed the title to Cum sterg imaginiile de teamspeak/recomandare din sidebar?

Posted
22 hours ago, MrGaben said:

Salut ! Am revenit cu o noua problema. Deci, am reusit sa modific toate reclamele de pe acea tema, dar mai ramane doar o singura problema. Sunt in partea din stanga 2 iconite, si as dori sa le scot, cred ca trebuie sa merg prin globalTemplate, am cautat in functie de link-uri si am tot sters, dar nu mi-a dat nimic. Uitati screenshot cu acele reclame din tema.

Reveal hidden contents

IE7INdP.jpg

Va rog sa ma ajutati, multumesc anticipat !

Nu mai am nevoie, am reusit :)

Rezolvare : ACP > Look & Feel > Manage Skin Sets and Templates> alegeti tema voastra > La tabul "Templates" mergeti la "BoardIndex" > boardIndexTemplate > Folositi CTRL+F si in casuta scrieti "{parse variable="sidebar_disabled" default="$show_side_blocks"} > Modificati din "enabled" in "disabled" si gata. :)

Posted

ACP > Look & Feel > Manage Skin Sets and Templates> Tema ta > La tabul "Templates" mergeti la "BoardIndex" > boardIndexTemplate > si acolo o sa le gasiti .

YouTube Channel : Click

Dacă post-urile mele îți sunt folositoare apasă butonul o6AT80U.png

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.