ParFumat Posted May 14, 2017 Report Posted May 14, 2017 (edited) Salut , acum 2 saptamani am deschis o comunitate WwW.CsDevilZ.Com. Am venit aici sa fac aceasta cerere sa vad ce sugestii imi dati sa mai bag sau sa imi ziceti ce nu sta bine forumului. Aduc la cunostinta ca fondatorii au varsta de 16 si 35 ani ceea ce e foarte bine pentru o comunitate ca sa fie bine administrata de maturi , nu copii. Va multumum. Edited May 14, 2017 by gadeas Sters continutu de cautare.
+Gabriel™ Posted May 14, 2017 Report Posted May 14, 2017 Prea mult Foc,Sclipici rezulta a fii un Curcubeu Skin-ul tau Categoriile descrierile sunt Relativ OK. Continua sa adaugi/detii mai multe servere pentru a creste nr membrilor pe comunitate
ParFumat Posted May 14, 2017 Author Report Posted May 14, 2017 @ Gabriel™ Da , incerc sa nu bag prea multe colori sa transform intr-o tema colorata sau (curcubeu) cum ai zis tu. Referitor la grade , ce imi sugerati sa adaug sau sa scot , sau poate e ok? voi ce ziceti.
DeNyS. Posted May 14, 2017 Report Posted May 14, 2017 De ce mai faci alt topic când există deja unul? @gadeas
ParFumat Posted May 14, 2017 Author Report Posted May 14, 2017 @DeNyS. Puteti sterge va rog frumos acel topic , nu a fost facut de mine...si chiar nu vreau sa vad descrierile alea. A fost facut Update la forum si vreau pareri pentru aceasta tema.
DeNyS. Posted May 14, 2017 Report Posted May 14, 2017 Nu trebuie să fie făcut neapărat de tine. Dacă a fost făcut inseamă că a fost făcut de unul de la voi, nu altcineva. Cât despre tema actuală: copiată. Mai are și bug-uri și pe lângă asta, aș scoate numele lu' „cristi” de pe temă. Nu are nicio legătură. Lăsând toate criticile, ai citit regulamentul secției? „ Website-urile nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Este de bun gust să facilitezi access-ul pentru a obține o recenzie cat mai corecta.” - incerc să văd un topic, nu am acces: Te rog să-l citești. 1
ParFumat Posted May 14, 2017 Author Report Posted May 14, 2017 @DeNyS. Numele lui cristi a fost pus acolo deoarece el a creat aceasta tema. In privinta categorielor , ce categorie nu poti vedea?
Moderators gadeas Posted May 14, 2017 Moderators Report Posted May 14, 2017 Inchise ambele topicuri pana cand respectati regulamentu. Trimite-mi PM cand crezi ca respecti regulamentu pentru a redeschide topicu, nu deschide altu. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts