Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut , acum 2 saptamani am deschis o comunitate WwW.CsDevilZ.Com.

Am venit aici sa fac aceasta cerere sa vad ce sugestii imi dati sa mai bag sau sa imi ziceti ce nu sta bine forumului.

Aduc la cunostinta ca fondatorii au varsta de 16 si 35 ani ceea ce e foarte bine pentru o comunitate ca sa fie bine administrata de maturi , nu copii.

Va multumum.

Edited by gadeas
Sters continutu de cautare.

Posted

Prea mult Foc,Sclipici rezulta a fii un Curcubeu Skin-ul tau

Categoriile descrierile sunt Relativ OK.

Continua sa adaugi/detii mai multe servere pentru a creste nr membrilor pe comunitate

Posted

@ Gabriel™ Da , incerc sa nu bag prea multe colori sa transform intr-o tema colorata sau (curcubeu) cum ai zis tu.

Referitor la grade , ce imi sugerati sa adaug sau sa scot , sau poate e ok? voi ce ziceti.
Posted

@DeNyS.   Puteti sterge va rog frumos acel topic , nu  a fost facut de mine...si chiar nu vreau sa vad descrierile alea. A fost facut Update la forum si vreau pareri pentru aceasta tema.

Posted

Nu trebuie să fie făcut neapărat de tine. Dacă a fost făcut inseamă că a fost făcut de unul de la voi, nu altcineva. Cât despre tema actuală: copiată. Mai are și bug-uri și pe lângă asta, aș scoate numele lu' „cristi” de pe temă. Nu are nicio legătură.

Lăsând toate criticile, ai citit regulamentul secției? „ Website-urile nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Este de bun gust să facilitezi access-ul pentru a obține o recenzie cat mai corecta.” - incerc să văd un topic, nu am acces: 

Te rog să-l citești.

• Upvote 1
  • Moderators
Posted

Inchise ambele topicuri pana cand respectati regulamentu.

Trimite-mi PM cand crezi ca respecti regulamentu pentru a redeschide topicu, nu deschide altu.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• gadeas locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.