Sho-Kar-ON Posted May 17, 2017 Report Posted May 17, 2017 (edited) Salut PCT, folosesc tema ptr IPB4 de la play-a****.r* pe forum modificata. De la update IPB4 la un IPB4 mai nou imi apare urmatoarea eroare: ============================================================== Sorry, there is a problem The CSRF protection key did not match. This may indicate a plugin or theme is out of date. Please contact technical support for more information. Error code: 2S119/1 Contact Us ============================================================== Am verificat pe tema default si nu am probleme, e de la tema.Multumesc! Edited May 17, 2017 by Sho-Kar-ON
0 Sebastian C. Posted May 17, 2017 Report Posted May 17, 2017 Exista probabil doua solutii la treaba asta: Schimbi tema la aia default pana cand autoru skinului face upgrade la skin. Modifici ce e necesar in tema actuala pentru a functiona. Schimbarile facute la skin-uri le poti vedea aici: https://invisionpower.com/index.php?app=core&module=system&controller=plugins&do=diff 1
0 Sho-Kar-ON Posted May 20, 2017 Author Report Posted May 20, 2017 Am selectat versiunile am vazut ce trb modificat, dar e foarte mult, alta metoda nu exista? Tema e facuta pe o versiune foarte veche...
0 Sebastian C. Posted May 20, 2017 Report Posted May 20, 2017 Dacă este o temă „costum” editată de tine nu, nu există altă cale, trebuie să schimbi de unul singur tot ce este necesar, dacă este o temă „basic” gen „carbon” poți ruga pe cineva care are tema cumpărată să-ți dea la versiunea actuală.
Question
Sho-Kar-ON
Salut PCT, folosesc tema ptr IPB4 de la play-a****.r* pe forum modificata. De la update IPB4 la un IPB4 mai nou imi apare urmatoarea eroare:
==============================================================
Sorry, there is a problem
Error code: 2S119/1
Contact Us
==============================================================
Am verificat pe tema default si nu am probleme, e de la tema.Multumesc!
Edited by Sho-Kar-ON3 answers to this question
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now