Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, stiu ca telefoanele Microsoft sufera in materie de aplicatii, asta in comparatie cu Android si ioS, dar inca sper ca exista o aplicatie gratuita (antivirus) pentru Windows 10 Phone.

Asa ca, aveti recomandari serioase? Ceva de la un producator oficial si nu fantome cu keyloggere. Am cautat Avast, de la Microsoft, Bitdefender, etc. si n-am aflat mai nimic.

Posted

Salut :D, Windows 10 pentru telefoane si tablete (ARM) nu are acelasi cod cu Windows 10 pentru Desktop (aplicatiile ruleaza in sandbox - nu au acces la componentele sistemului principal), drept pentru care virusii facuti pentru Windows 10 nu vor rula si pe versiunea de mobile. Asadar, un antivirus nu poate functiona pe WP (ruland si el tot in sandbox), deci nu este necesar.

Detalii suplimentare poti gasi aici: https://answers.microsoft.com/en-us/mobiledevices/forum/mdlumia-mdapps/anti-virus-need-for-microsoft-lumia-950xl-windows/7405719b-3783-4e12-8826-169d36f4a1d6

4Qn7oKL.gif cjZhNAh.gifsykL3n4.gif

Posted

Da, de asta stiam si cum zice si in link-ul respectiv "For example, you only could download apps which has been signed with Microsoft Signature and from trusted source such as Windows Store.", m-am gandit ca aveti vreo varianta testata integral. Daca dau un random search pe Goagal de antivirusi pentru WP 10 o sa imi apara recomandari si chiar un produs de la Microsoft. Dar culmea, nu le gasesti in magazin.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.