Jump to content

Alternative Gratuite La Nero Burning Rom 8


gaby

Recommended Posts

Daca sunteti in situatia in care nu puteti folosi Nero Burning Rom, nu disperati, exista programe gratuite care pot inlocui cu succes excelentul soft de inscriptionare de la Nero si care, desi nu ofera atat de multe optiuni ca si, sa zicem Nero 8, permit utilizatorilor sa arda un disc fara nici un fel de problema.

Iata o lista ce cuprinde 10 din cele mai bune programe de inscriptionare gratuite:

BurnAware Free Edition - o aplicatie gratuita excelenta care face uitate multe alte programe de inscriptionare comerciale. Programul permite efectuarea majoritatii operatiunilor de inscriptionare existente: arde CD-uri, DVD-uri, discuri Blu-Ray; creeaza Audio-CD-uri si DVD-Video; permite transferarea imaginelor .ISO pe discuri, etc

Download: :link:

InfraRecorder face fata cu succes majoritatii cerintelor pe care le are un utilizator de la un program de inscriptionare. Interfata este foarte "prietenoasa", usor de utilizat poate si din cauza ca se aseamana foarte mult cu aspectul grafic intalnit la Nero. Singura problema o reprezinta viteza cu care "inghite" resursele PC-ului, de aceea este recomandat sa nu utilizati calculatorul in timpul inscriptionarii Cd-urilor sau DVD-urilor

Download: :link:

CDBurnerXP este o aplicație gratuita pentru inscripționarea CD-urilor și DVD-urilor, inclusiv de tipul Blu-Ray și HD-DVD. Programul include de asemenea facilitatea de a inscripționa și crea fișiere imagine ISO. Interfata grafica este excelenta si ofera o viteza de scriere foarte buna.

Download: :link:

Burnatonce este capabil sa lucreze cu majoritatea formatelor de imagini (.cue / .bin,. Iso and. Toc) si permite copierea "on the fly" a CD-urilor si DVD-urilor( fara a mai fi necesara copierea pe hard)

Download: :link:

StarBurnFree - poate inscriptiona fara probleme CD-uri, DVD-uri, discuri Blu-Ray si HD-DVD. Permite taierea filmelor in format DVD9 pentru a face posibila inscriptionarea separata pe doua DVD de capacitate normala. Multitudinea de functii si optiuni poate parea complicata unui incepator, insa in mainile unui utilizator avansat poate face minuni.

Download: :link:

ImgBurn cu freeware-ul ImgBurn puteti crea toate tipurile de fisiere-imagine pe CD sau DVD (AM, CDI, CDR, DVD, GCM, GI, IBQ, IMG, ISO, LST, MDS, NRG, PDI, UDI) cu doar trei click-uri de mouse.

Download: :link:

FinalBurnerFree este probabil cel mai bun program pentru inscriptionarea de discuri in Vista. Programul permite crearea si inscriptionarea de CD-uri, DVD-uri precum si arderea imaginilor ISO pe discuri.

Download: :link:

Burn4Free este un program ideal pentru crearea de copii de rezerva si inscriptionarea compilatiilor audio. Simplitatea si interfata grafica unica transforma Burn4Free intr-un program de inscriptionare ideal pentru incepatori.

Download: :link:

DeepBurner este un burner gratuit si este o alternativa reala la programele comerciale. In plus fata de CD-urile si DVD-urile cu date, acest program poate crea de asemenea CD-uri si DVD-uri cu muzica si fotografii.

Download: :link:

Cdrte este un program de inscriptionare disponibil in doua variante: puteti descarca si instala o versiune normala ce necesita instalare insa daca sunteti fanii mobilitatii aveti la dispozitie si o versiune portabila pe care o puteti purta si folosi oriunde cu ajutorul unei memorii USB.

Download: :link:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.