Jump to content

Recommended Posts

Posted

O tema pe care o gasesti peste tot pe net..
8005bfb7e4a40447a21c94fecc53f6c2.png
Asta probabil ati incercat sa o editati dar arata si mai urat...
Cat despre comunitate vad doar servere cu 0 online.. nu vad ce ar fi asa wow si ceva posturi la zona dezvoltare in rest putine posturi. Se pare ca nu aveti nici logo,si nici un favicon custom il folositi pe cel de la ipb default.
# Este strict parerea mea,daca nu iti convine nu este nevoie sa ma ameniti sau alte chestii,tu ai cerut pareri #

• Downvote 1
Posted
20 minutes ago, qSeek said:

O tema pe care o gasesti peste tot pe net..
8005bfb7e4a40447a21c94fecc53f6c2.png
Asta probabil ati incercat sa o editati dar arata si mai urat...
Cat despre comunitate vad doar servere cu 0 online.. nu vad ce ar fi asa wow si ceva posturi la zona dezvoltare in rest putine posturi. Se pare ca nu aveti nici logo,si nici un favicon custom il folositi pe cel de la ipb default.
# Este strict parerea mea,daca nu iti convine nu este nevoie sa ma ameniti sau alte chestii,tu ai cerut pareri #

nu te ameninta nimeni stai linistit dar vreau sa iti zic un lucru am spus si singur ca tema nu este 100% a noastra/. cit despre servere au fost adaugate ieri. acea bara este asa cum a fost din tema nimeni nu a modificato. 

http://pctroubleshooting.ro/

Locul unde gasesti tot ce ai nevoie. Toti diferiti dar uniti

Posted
  • Website-urile nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Este de bun gust să facilitezi access-ul pentru a obține o recenzie cat mai corecta.

Nu prea avem la ce să ne dăm cu părerea; tema luată de pe net, nu putem nici să vedem conținutul forumului in moment ce nu o permiteți (că la final, imi imaginez că ce aveți pe forum sunt doar modele). Și numele „Virtual Gaming Evolution”, evolution la ce? Nu văd nicio evoluție intre voi și celelate comunități. Despre categorii: incomplete. Repet: evoluție 0!

• Upvote 2
Posted

1. Tema este una BETA , o voi schimba in cel mai scurt timp posbil.

2. Sincer sa fiu nici nu stiu cine a creat acest topic , eu tema cat si forumul nu l-am facut pentru feedback-uri.

Vezi cum e lumea frate, gaseste nod in papura pentru un -1 . O incurajare nu am vazut de la nimeni .

Spoiler

• Moderators
Posted

Inchis topicu pana cand se respecta regulamentu.

Trimite-mi un PM cand crezi ca ai rezolvat.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• gadeas locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.