Minions Posted May 21, 2017 Report Posted May 21, 2017 orice parere/critica este bine venita. Am facut acest topiic sa vad cum vi se pare comunitatea si ce am putea schimba/adauga/scoate din tema/forum-ul respectiv. tema nu este 100% a noastra. lucram si la un index personalizat. momentan vreau o parere despre comunitate link forum https://vge.ro/forum/ http://pctroubleshooting.ro/ Locul unde gasesti tot ce ai nevoie. Toti diferiti dar uniti
qSeek Posted May 21, 2017 Report Posted May 21, 2017 O tema pe care o gasesti peste tot pe net.. Asta probabil ati incercat sa o editati dar arata si mai urat... Cat despre comunitate vad doar servere cu 0 online.. nu vad ce ar fi asa wow si ceva posturi la zona dezvoltare in rest putine posturi. Se pare ca nu aveti nici logo,si nici un favicon custom il folositi pe cel de la ipb default. # Este strict parerea mea,daca nu iti convine nu este nevoie sa ma ameniti sau alte chestii,tu ai cerut pareri # 1 WWW.KROUND.RO
Minions Posted May 21, 2017 Author Report Posted May 21, 2017 20 minutes ago, qSeek said: O tema pe care o gasesti peste tot pe net.. Asta probabil ati incercat sa o editati dar arata si mai urat... Cat despre comunitate vad doar servere cu 0 online.. nu vad ce ar fi asa wow si ceva posturi la zona dezvoltare in rest putine posturi. Se pare ca nu aveti nici logo,si nici un favicon custom il folositi pe cel de la ipb default. # Este strict parerea mea,daca nu iti convine nu este nevoie sa ma ameniti sau alte chestii,tu ai cerut pareri # nu te ameninta nimeni stai linistit dar vreau sa iti zic un lucru am spus si singur ca tema nu este 100% a noastra/. cit despre servere au fost adaugate ieri. acea bara este asa cum a fost din tema nimeni nu a modificato. http://pctroubleshooting.ro/ Locul unde gasesti tot ce ai nevoie. Toti diferiti dar uniti
DeNyS. Posted May 21, 2017 Report Posted May 21, 2017 Website-urile nu trebuie să ceară autentificarea vizitatorilor pentru a putea vizualiza conţinutul. Este de bun gust să facilitezi access-ul pentru a obține o recenzie cat mai corecta. Nu prea avem la ce să ne dăm cu părerea; tema luată de pe net, nu putem nici să vedem conținutul forumului in moment ce nu o permiteți (că la final, imi imaginez că ce aveți pe forum sunt doar modele). Și numele „Virtual Gaming Evolution”, evolution la ce? Nu văd nicio evoluție intre voi și celelate comunități. Despre categorii: incomplete. Repet: evoluție 0! 2
WisHU Posted May 21, 2017 Report Posted May 21, 2017 1. Tema este una BETA , o voi schimba in cel mai scurt timp posbil. 2. Sincer sa fiu nici nu stiu cine a creat acest topic , eu tema cat si forumul nu l-am facut pentru feedback-uri. Vezi cum e lumea frate, gaseste nod in papura pentru un -1 . O incurajare nu am vazut de la nimeni . Spoiler Kript România
Moderators gadeas Posted May 22, 2017 Moderators Report Posted May 22, 2017 Inchis topicu pana cand se respecta regulamentu. Trimite-mi un PM cand crezi ca ai rezolvat. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts