Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Dupa ce am cautat putin pe Google, raspunsul este da, ar merge.

https://superuser.com/questions/786434/how-to-get-dual-monitor-set-up-with-nvidia-geforce-gt-610

Problema nu credca ar fi sa nu mearga, problema mai degraba va fi dupa cand vei juca ceva, avand in vedere ca GPU-ul trebuie sa rendereze desktop-ul pe aldoilea monitor (ca presupun ca nu vrei sa joci pe ambele in stil Ultrawide), asta va insemna o scadere de frameuri in unele jocuri, nu e vorba de multe frameuri, dar se va vedea o scadere de 2-5 frameuri, mai mult nu cred, cel putin eu nu am aceasta problema, doar ca diferenta de grafica este cu mult mai mare (GTX 1070).

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
2 hours ago, gadeas said:

Dupa ce am cautat putin pe Google, raspunsul este da, ar merge.

https://superuser.com/questions/786434/how-to-get-dual-monitor-set-up-with-nvidia-geforce-gt-610

Problema nu credca ar fi sa nu mearga, problema mai degraba va fi dupa cand vei juca ceva, avand in vedere ca GPU-ul trebuie sa rendereze desktop-ul pe aldoilea monitor (ca presupun ca nu vrei sa joci pe ambele in stil Ultrawide), asta va insemna o scadere de frameuri in unele jocuri, nu e vorba de multe frameuri, dar se va vedea o scadere de 2-5 frameuri, mai mult nu cred, cel putin eu nu am aceasta problema, doar ca diferenta de grafica este cu mult mai mare (GTX 1070).

Nu este o problema treaba cu frameurile adica nu ma joc cine stie ce joc-uri mai mult pe desktop stau youtube etc

Si inca ceva din ce am citit acolo am nevoie de un monitor vga si un adaptop pentru dvi ?

• Moderators
Posted

Pai avand in vedere ca ai:

• 1x HDMI
  • 1x VGA
  • 1x DVI

Poti conecta 1 monitor cu HDMI si altu prin portu VGA sau DVI, daca monitoru tau nu are DVI, poti gasii un adaptator pentru VGA -> DVI si sa conectezi monitori in DVI daca ai vrea.

• Upvote 1

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted
23 hours ago, gadeas said:

Pai avand in vedere ca ai:

• 1x HDMI
  • 1x VGA
  • 1x DVI

Poti conecta 1 monitor cu HDMI si altu prin portu VGA sau DVI, daca monitoru tau nu are DVI, poti gasii un adaptator pentru VGA -> DVI si sa conectezi monitori in DVI daca ai vrea.

Se poate sa fac si 1 monitor  vga si unu dvi sau hdmi ?

• Moderators
Posted

Da.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.